2777
2789
عنوان

فقط از خدا مرگ میخوام

225 بازدید | 22 پست

دیگه نمیکشم دیگه نمیتونم هیچچچ پشتیبانی ندارم برای هیچکی مهم نیستم هیچوقت هیچکی ازم حمایت نکرده و نمیکنه هیچوقت کسیو نداشتم پشتم وایسته همیشه خودم بودم کاش بمیرم راحت شم بابام اخلاق ندارع مامانم یکسره میگه هیچکی تورو نمیگیره با این بابات بقدری تو گوشم ازین چرت و پرتا میخونه که مریض شدم حال خوبی ندارم روحیم نابوده دارم عذاب میکشم 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

منم حال بهتری از تو ندارم ولی مطمئن هستم اینه ای به زیبایی خورشید وجود داره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتکمتراز۲۵هستش؟!

البته بین۱۸-۲۲؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
عزیزم چن سالته

سنم زیاد نیست ولی سن قانونی و رد کردم میخام کنکور بدم برم دانشگاه😔

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

سنتکمتراز۲۵هستش؟!البته بین۱۸-۲۲؟!

اره کمتر از ۲۵ ام

اره کمتر از ۲۵ ام

طبیعیه😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
باشه عزیزم یه سرچ تو گوگل بکن هزار تا راه خودکشی هست میتونی انجام بدی ولی لطفا توی سایت این چیزا رو ...

من نگم یکی دیگه میگه جلو منو بتونی بگیری بقیه و چی؟ وقتی میای تو سایت عمومی باید جنبه ی هر تاپیکیو داشته باشی تو که دوست نداری واردش نشو

درس بخون برو دانشگاه از جو خوانوادت یکم دور بشی برات بهتره

نمی‌ذارن برم راه دور مجبورم تو شهر خودمون باشم که اونم بازم ور دلشونم

طبیعیه😁😂

اگه سنم بیشتر بود اهمیت نمی‌دادم پخته تر میشدم ولی از بچگی افسردگی گرفتم مریض شدم

من نگم یکی دیگه میگه جلو منو بتونی بگیری بقیه و چی؟ وقتی میای تو سایت عمومی باید جنبه ی هر تاپیکیو د ...

من سعی ندارم جلوی کسیو بگیرم فقط میگم دهن بقیه رو با این حرفا مسموم نکن مردن دیگه خز شده بهتره زنگی کردن و امید واری رو مُد کنین