2777
2789
عنوان

همین الان دلم براش تنگ شد

129 بازدید | 13 پست

ولی نمیدونم کجاست

باهم بحثمون شد نمیدونم چرا گفت تا شنبه دندون رو جیگر بزا 

حس میگع داره خیانت می کنه از اونجایی  حسم خیلی قویه فهمیدم ولی نمیدونم چجوری مچشو بگیرم

صبح پیام داد سین نزدم یه زنگ نزد ببینه زندم یا مرده 

اصلا شاید اتفاقی برام افتاده باشه ولی اون عین خیالشم نیست..

باحال بدم چیکار کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا انقدر که ما خانوما خودمونو درگیر میکنیم آقایون واسشون مهم نیس

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
دقیقا اون اصلا براش مهم نیست هستم یا نه حتی یبار زنگ نزد امروز ببینه کجام

میدونم چی میگی...ولی اونا اگه چن ساعت آن نشن ما فکرمون هزار جا میره که نکنه اتفاقی افتاده باشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
میدونم چی میگی...ولی اونا اگه چن ساعت آن نشن ما فکرمون هزار جا میره که نکنه اتفاقی افتاده باشه

دقیقا!!

ولی حالم خیلی بده 

اگ پیام نده منم نمیدم و تموم میشه همه چی:))

دقیقا!!ولی حالم خیلی بده اگ پیام نده منم نمیدم و تموم میشه همه چی:))

گفتی صبح پیام داده خودم سین نزدم که

گفتی صبح پیام داده خودم سین نزدم که

اره پیام داده ولی بعدش ک دید نیستم حتی یه زنگ نزد ببینه کجام!!!

براش مهم نیستم اولویتش نیستم هیچوقت دوسم نداشت 

فقط برا سرگرمیش بودم

اره پیام داده ولی بعدش ک دید نیستم حتی یه زنگ نزد ببینه کجام!!!براش مهم نیستم اولویتش نیستم هیچوقت د ...

امیدوارم هر چی به صلاحته همون بشه...خدا به دلت آرامش بده

19

عزیزم هنوز خیلی فرصت داری ..این شد تجربه واست ...میدونم سخته ولی باور کن تازه اول راهی ...