2777
2789
عنوان

بچهااا بگین چه خاکی تو سرم بریزم

657 بازدید | 48 پست

از دست اخلاقای مامانم دیگه کفری شدم حتی دیگه دلم نمیخواد بهش بگم مامان 

من پدرم فوت کرده به سالی هس 

بعد الان میخواد ۵ میل پول بده به یکی(اصن پولو اتیشم بزن واسم مهم نیست ولی نه اینکه بده به مرد که حتی اسمشم نمیگه) که نمیگه کیه و احتمالا دوست پسراشه 

تو این یه سال بجا اینکه برا بابام عزاداری کنه یا بذاره ما حداقل آرامش داشته باشیم همش استرس اینو داشتیم حالا مامانمون با کیه با کی چت میکنه  حتی یبار نزدیک بود ابروش بریزه 

الانم بخاطر که پول بده به مرده منو زد و الانم دیگ نمیدونم چکار کنم 

خیلی مشکلی دیگم هس 

ولی خب نمیتونم دیگه هعی گفتم بیخیال میگذره اینم ولی همش بدتر میشه نمیگذره 

شما بگین چیکار کنم 

الان در حدی بخ جنون رسیدم که میخام زنگ بزنم عموم یا داییم بفهمن مامانم کیه 

ابروش بره بهتره تا همیشه ما زجر بکشیم 

ببخشید اکه خوب توضیح ندادم حالم خوب نی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا درکت می کنم دقیقا شرایطم مثل توعه

بابام یه ساله فوت شده و...

مامانمم اصلا براش مهم نیست از دست کاراش افسردگی گرفتم🥲

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

زنگ بزن به دایی و عموت بگو درسته بردن ابرو کار خوبی نیست ولی مادرت کار بدتری انجام داده

وا😐😐😐

اسی اصلا اینکارو نکنیا

مامانتم میاد میگه من حق ازدواج دارم و...

به هر حال شوهرش فوت شده خیانت نکرده که

همون عمو و دایی هم چند وقته دیگه میان میکوبن تو سرت کارای مادرت رو

اصلا هیچی بهشون نگچ

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بهترین راه اینه انحصار وراثت کنید.تا مامانت بند به آب نداده

چه ربطی داره