2777
2789
عنوان

بچهااا منم دارم میرم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 71 پست
سلام مونا جووونم.یه آز بده. من این همه بی بی چک مثبت اخرش چی شد؟؟پریود شدم😢 یه آز بده دلم روشنه ما ...

ن دیگ منفین یک شنبه میرم امپول میگیرم میزنم گلم ک پری شم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله راست میگید میدونی ادم حسودیش نمیشه ها ولی یه جورایی مقایسه میکنه میگ چرا منم مثل اونا زود نباید ...

شما با این سن کمتون کی ازدواج کردید که اینقدر زود بچه میخواین به سال رسیده انتظارتون 

برم دوباره اعصابم خورد شد 😆

واقعا اگه اینقدر بی جنبه اید اصلا کلا از خونه بیزون نیاین 😐

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بخدا من دختر خالم بعد از ۱۰سال دو قلو اورد بعد یکی دیگه الان دیگه خسته ش کردن

ناراحت نباش

ایشالله ب حق حضرت فاطمه دامنت سبز میشه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شما با این سن کمتون کی ازدواج کردید که اینقدر زود بچه میخواین به سال رسیده انتظارتون  برم دوبا ...

خخخ یکسال عروسی کردم نه ماه جلوگیری طبیعی الان سه ماهم اقدام😟😟😟😟😟😲😲😲😲😵😵😵

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ببخشيدا تا دوسال طبيعيه انشاالله بحق اين عيد بزرگ فردا همه مون از مرتضي علي حضرت مشكل گشا عيدي ميگي ...

والا ما که انقد دوا و درمون کردیم همه دکترا  میگن یه سال .حالا شما میگی دوسال جای تامل داره

من مامان شدم🥲
نه خب از جمع فامیل دوری نمیکردم همه جاهم میرفتم  ولی لزومی نداشت تو گروههاشون بمونم  اخه ...

اره دقیقا درستهههه

پرسش و پاسخ کردنشون بدتر 

این بخور اونو نخور 

فلانی دکتر برو 

چله بری کن 

بعدم اینکه هر روز خبر،بارداری دخترایی  که از تو دیرتر عروسی کردن ولی ماه اول بچه دار شدن😂😂😂

من مامان شدم🥲
انشاالله ب زودی مامان بشی عشقممم.انقد گزیه کردم ک چشام دوتایی میبینه😢

دیوووونه ای عزیزدلمممم بخدا مطمئنم ماه دیگ باردار میشی عزیزم ناامید نباش ب درگاه خدا.چند روز از موعد پریت گذشته بود گلم؟؟؟

خخخ یکسال عروسی کردم نه ماه جلوگیری طبیعی الان سه ماهم اقدام😟😟😟😟😟😲😲😲😲😵😵😵

نه بابا تو واجبه بری از سایت با این امیدت 😊

من ده سال 

هزار جور دوا درمون کردم 

اخرش خدا خودش طبیعی داد 

هیچوقتم ناامید نبودم 

من تو سایت یا گروهها نمیومدم ولی هیچوقت از مردمو فامیلو دوسا اشنا کناره نگرفتم 

همیشه شادو شنگول بودم 

از سقط پارسال یهو نابود شدم اون نه سال نازایی به کنار اون سقطم به کنار 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

والا ما که انقد دوا و درمون کردیم همه دکترا  میگن یه سال .حالا شما میگی دوسال جای تامل داره

بابا ستاد روحيه دهي 

ولي خدايش من از يه دكتره تو تي وي شنيدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين
اره دقیقا درستهههه پرسش و پاسخ کردنشون بدتر  این بخور اونو نخور  فلانی دکتر برو  ...

دقیقااااااااا