2777
2789

یه پرنده خونمون داریم که عادتیه . بابام نگم که چطور ادمی هست منی که دخترشم و چقدر بفرکشم تو مریضی تو نداری تو همه چی همراهشون بودم  پدر نا پدرم هرچی از دهنش در میاد بمن میگه و مثل پرنسعلی قهر میکنه همین امروز چون از حقم دفاع کردم و گفتم قرضم رو بده میخواست منو بکشه و بم هرچی خواست گفت .

به این پرنده خیلی وابسته هست من آسم دارم دکتر گفته نباید پرنده تو خونه باشه منی که پدرم مریض میشه به دندون میگیرم میبرمش دکتر اصلا براش مهم نیست دارم جلوش جون میدم از شدت سرفه ریه هام فلج شد اما حاظر نیست پرنده رو از خونه دورش کنه تا نفس بکشم.

وقتیم که سرتاپامو زیر فحش و توهین میبنده خودش قهر میکنه مثل سیندرعلی ها و برای لج من راه میره و قربون صدقه پرندش میره همش بش میگه بابا جان تو تنها بچه ی منی  ....باشه اون تنها بچته پیر شدی همون نگهت داره نیازمند شدی همون بت پول بده .

الان میحوام از شدت خشم این پرنده زبون بسته رو بکشم بلکه هم نفسم راحت بشه و هم از شر پدرم و این قربون صدقه رفتناش راحت بشم .

باور کنید روانی نیستم ولی دلم میحواد جونمو نجات بدم

درضمن نمیتونم رهاش کنم یواشکی بره چون چندبار تهدید کردم که پرندتونو یواشکی ولش میکنم گفتن اون روز از جونت سیر شده باشی!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷سالمه

منهای ۲۰ = ۷

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

میخوای کارما نداشته باشه؟چیکار به پرنده داری گناه داره

من گناه ندارم که از تنگی نفس دارم جون میدم بابام اصلا براش مهم نیست بچش داره جون میده از ریه فلج شده

بله با همه وصفی که کردین باز هم کشتن این پرنده گناهه و عقوبت داره

فکر دیگه ای بکنید 

کوتاهی از سمت پدر هست نه پرنده

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
ماهی هشتصد تومن فقط هرینه چکاپ میدم و قرص میخورم اما همش دارم سرفه میکنم نفس نمینونم به راحتی بکشم ا ...

آزادش کن بره

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من گناه ندارم که از تنگی نفس دارم جون میدم بابام اصلا براش مهم نیست بچش داره جون میده از ریه فلج شده

اون پرنده هم گناهی نداره 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله