2777
2789

بیاین از ماجراهای ترسناکی ک شنیدین یا دیدین تعریف کنین 

یکیش اینکه ما تو خوابگاهمون جن داشت اتاق ما شبا صدای آروغ زدن.. شکستن ظروف. جیغ میومد

تا صبح زهره ترک میشدیم فهمیدیم یکی قبلا خودکشی کرده تو خوابگاه 

شمام تعریف کنین

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی یاد فیلم خوابگاه دختران افتادم😂😂😂

دقیقا خوابگاه ما مث اونجا شده بود تازه نصف شب بود یکی جیغ کشید که یه زنو تو اشپزخونه دیدم🤯😅

از یکی شنیدم میگفتن طرف خونش جن داره میاد خونه اش رو مرتب میکنه میره میگفتن خونش رو شلخته ول میکنه میاد میبینه تمیز و مرتب 

ملت تو جن هم شانس دارن اگه من بودم میومد تر میزد وسط خونم میرف🫠

من همین چندشب پیش از خونه مامانم اومدم پسرم گریه کرد وایساد نیومد باهام مامانم گفت بزار بمونه اخرشب میاریمش خودمون بعد دوساعت رفتم ازپنجره نگاه کردم دیدم پسرم داره با بچه جاریم بازی میکنه در مغازه شوهرم زنگ زدم ب مامانم گفتم .... رو اوردی گفت نه ما مسجدیم از شوهرمم پرسیدم مامانم .... رو اورد مگه گفت نه ولی بخدا خودم دیدم پسرمو حتی صداشم شنیدم 😨😨😨😨

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
از یکی شنیدم میگفتن طرف خونش جن داره میاد خونه اش رو مرتب میکنه میره میگفتن خونش رو شلخته ول میکنه م ...

جن مسلون داره

گیر جن کافر بیفتی یا دیوونه میشی یا میمیری 

من همین چندشب پیش از خونه مامانم اومدم پسرم گریه کرد وایساد نیومد باهام مامانم گفت بزار بمونه اخرشب ...

جالب اینه شوهرم گفت علی پسر جاریم تنها بازی میکرده😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من همین چندشب پیش از خونه مامانم اومدم پسرم گریه کرد وایساد نیومد باهام مامانم گفت بزار بمونه اخرشب ...

همزادش بوده احتمالا 🥺