baranamooz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 36 عنوان کنکور 64 بازدید | 11 پست دبیرستانی ها و کنکوریا سلاممن مشاور تحصیلی هستم، دوسال تو یکی از مراکز مشاوره اصفهان کار مشاوره انجام دادمبم گفتن تو این سایت هستن کسایی که کمک بخوان برای مشاوره تخصصی هم در خدمتم 1403/04/29 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2289 سلام وقتتون بخیرمیشه لطفا لطفا جواب منو بدینبا میانگین تراز ۹۵۰۰ میشه بگید حدود چه رتبه ای میده؟
nahid09 عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 1580 سلام به نظرتون کنکوری ۱۴۰۴ از الان شروع کنه موفق میشه؟ اربابم حسین🖤🥀
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 975 سلام بنظرتون برا فرهنگیان درصدا باید چقدر باشه تا قبول شد؟ معدل هم زیر ۱۵ باشه اصلا میشه؟ من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
baranamooz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 36 سلام وقتتون بخیرمیشه لطفا لطفا جواب منو بدینبا میانگین تراز ۹۵۰۰ میشه بگید حدود چه رتبه ای میده؟ اگه با معدل میگی۶_۱۰ هزار منطقه دو حدودی
baranamooz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 36 سلام بنظرتون برا فرهنگیان درصدا باید چقدر باشه تا قبول شد؟ معدل هم زیر ۱۵ باشه اصلا میشه؟ معمولا معدل بالای ۱۶ دعوت به مصاحبه میشن و تراز کنکور بالای ۸۰۰۰
baranamooz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 36 سلام به نظرتون کنکوری ۱۴۰۴ از الان شروع کنه موفق میشه؟ اگه مستمر بخونه اره
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 975 معمولا معدل بالای ۱۶ دعوت به مصاحبه میشن و تراز کنکور بالای ۸۰۰۰ معدل کل یا معدل ۱۲دهم من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2289 اگه با معدل میگی۶_۱۰ هزار منطقه دو حدودی واقعااا؟توی نرم افزار تخمین رتبه ها ۷۰۰۰ کشوری میده در بدترین حالت…الکیه سعنی؟۹۳۰۰ کنکورمعدل ۱۹.۲۶ میشه نظرتونو بگید خیلی استرس دارم
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 975 معمولا معدل بالای ۱۶ دعوت به مصاحبه میشن و تراز کنکور بالای ۸۰۰۰ دعوت به مصاحبه فرایندش اصلا اینطور که میگین نیست فرایندش فرق کرده معلوم اصلا اپدیت نیستین من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
baranamooz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 36 واقعااا؟توی نرم افزار تخمین رتبه ها ۷۰۰۰ کشوری میده در بدترین حالت…الکیه سعنی؟۹۳۰۰ کنکورمعدل ۱۹.۲۶ م ... قطعا دعوت میشینه حقیقتش من ندیدم کسی با ۷۰۰۰ دعوت شه