2777
2789

من قرص اورژانسی خوردم دیروز  . رابطه کامل نبوده و خروجی واژن ریخته شده  بخاطر پیشاب که تماس با واژن داشته خوردم . الان  خیلی کم ترشح بی رنگ با بوی ملایم دارم ایا طبیعیه ؟؟؟؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نمیشی ولی دیگه از این کارا نکن چون برای ازدواج نمیخوادت و داره ازت سو استفاده میکنه عواقب قرص ...

قیدشو میزنم‌اگه اتفاقی نیوفته 😭 پست قبلیمم بخونین بعد اگه میشه بگین امکان داره یا نه

قیدشو میزنم‌اگه اتفاقی نیوفته 😭 پست قبلیمم بخونین بعد اگه میشه بگین امکان داره یا نه

خوندم بهت میگم نه امکان نداره چند روزم دمنوش زعفرون غلیظ بخور 

فقط چرا گذاشتی در این حد ازت سو استفاده کنه؟؟؟

خوندم بهت میگم نه امکان نداره چند روزم دمنوش زعفرون غلیظ بخور فقط چرا گذاشتی در این حد ازت سو استفاد ...

به جز زعفران راهکار دیگه ای ندارین . الان قابل تهیه نیست.

خواست  خودم نبود😔😔

به جز زعفران راهکار دیگه ای ندارین . الان قابل تهیه نیست.خواست خودم نبود😔😔

خواست خودت بود وگرنه نمیزاشتی رابطه معقدی برقرار کنه 

من خیلی ازت بزرگترم و واقعا عصبی شدم با این سن اینکارو کردی 

خواست خودت بود وگرنه نمیزاشتی رابطه معقدی برقرار کنه من خیلی ازت بزرگترم و واقعا عصبی شدم با این سن ...

واقعا خواست خودم نبود و ممکن بود بکارتم گرفته شه😔

واقعا خواست خودم نبود و ممکن بود بکارتم گرفته شه😔

دوس پسرته؟ البته مطمعنم که نامزدت نبوده

ولی از همه جا بلاک کن این عوضیو چون کسی کع آدمو دوس داره اینکارو باهاش نمیکنه