2821
2789

دوستان شما هم بنظرتون وقتی یکی عمل زیبایی انجام داده باشه و زیبا شده باشه ، بنظرتون اون زیبایی بی ارزش و بی اعتبار میاد ، من اینجوریم که فکر میکنم زیبایی حتما باید طبیعی باشه و اگر عملی توی صورت باشه یعنی طرف نقص داره و زیبا نیست ،، هرچند زیبا ببینم طرف رو ولی یه جای ذهنم ناکامل میاد ، درباره خودم اینجوری شدم که خیلی دوست دارم یه سری رسیدگی ها کنم و زیباتر شم ولی احساس میکنم اون موقع دیگه زیباییم اعتباری نداره هرچند زیبا شم ، مثلا دوست دارم بینیم بهتر شه ولی احساس میکنم اگر بینیم نشون بده عمل شده دیگه زیباییم بی ارزشه یا مثلا دوست دارم مژه بکارم ولی بنظرم بی اعتبار میاد اگر اینطور زیبا شده باشم ، از طرفی یه عده رو دیدم که وقتی چهره ت طبیعیه و یک سری ایرادهای صورت طبیعی رو داره مسخره میکنن و ایراد میگیرن از طرفی یه عده دیگه هم وقتی با عمل زیبایی زیبا شدی میان دست میندازن ، انگار زن هرجوری باشه جامعه یه جوری میخواد طردش کنه و آزارش بده ، اطرافیانم میگن تو دراین باره خیلی سخت گیری ، میخواستم بدونم دیگران چه دیدگاهی درباره این موضوع دارن

💍🩷

به نظر من زیبایی خیلی نسبیه. ارزش های زیبایی خیلی سریع توی جامعه عوض میشن و ما به شدت تحت تاثیر اطرافیان هستیم که مثلا فکر کنیم فلانی قشنگه یا زشت. یعنی درواقع به نظرم ما باید سعی کنیم از همینی که هستیم لذت ببریم و این هزینه مالی و جسمی رو برای همچین مسئله‌ای استفاده نکنیم. 

راجب مسئله‌ای هم که شما میگی ما آدما همیشه خیلی به اصالت باور داریم. برای مثال به کسی که پولدار به دنیا میاد جور دیگه‌ای نگاه می‌کنیم تا یه تازه به دوران رسیده. ولی به نظر من اهمیتی نداره. که تو با یه چیزی به دنیا بیای یا اگه اینطور نشده سعی کنی شرایط رو برای خودت عوض کنی. مردم در هر صورت پشت سر آدم حرف میزنن و مسخره می‌کنن. مهم نیست که شما چیکار کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز