2777
2789
عنوان

شک کردن به همسر

283 بازدید | 32 پست

روز قبل روی شلوار شوهرم ، یه رنگ صورتی شبیهه رنگ رژ دیدم ، خیلی واکنش بدی نشون دادم و دعوای بدی شد ولی زیر بار نمیره میگه رنگه ، نه می تونم ثابت کنم نه می تونم بی خیال باشم ، قبل ازدواج هم سابقه ی خیانت داشت ، الان یک ساله تقریبا ازدواج کردیم ، واقعا نمی دونم باید چی کار کنم 

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه چیزی باشه چی؟ مریضی و کوفتی بگیره از بیرون ؟

ببین محل سگ نده بهش تا وقتی که بیاد سمتت اومد تهدیدش کن بازم ازش بپرس بگو باید ثابت کنی

کوتاه نیا اصلا

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
کاش همون‌موقع خیانتش دیدی از زندگیت مینداختیش بیرونحالا شاید واقعا رنگی چیزی بوده حساس شدیمطمئنی رژه ...

نه مطمئن نیستم ولی آخه رنگ صورتی از کجا میاد رو لباسش، کارش اداریه ، رنگ صورتی اونجا چی کار میکنه ؟ 

ببین محل سگ نده بهش تا وقتی که بیاد سمتت اومد تهدیدش کن بازم ازش بپرس بگو باید ثابت کنیکوتاه نیا اصل ...

والا تهدید دیگه براش کارساز نیست، اینقدر پر رو و وقیحه به پشتوانه ی خانوادش که براش مهم نیست ، قبل ازدواج واقعا اینطوری نبود 

نه مطمئن نیستم ولی آخه رنگ صورتی از کجا میاد رو لباسش، کارش اداریه ، رنگ صورتی اونجا چی کار میکنه ؟

اخه میگی رو شلوار بوده شاید به جایی خورده باشه

ولی بازم‌این روزا کنترل کن ببین ادمایی که خیانت میکنند میشه شناساییش کرد

والا تهدید دیگه براش کارساز نیست، اینقدر پر رو و وقیحه به پشتوانه ی خانوادش که براش مهم نیست ، قبل ا ...

رو نده بهش توام مثل خودش پاش کوتاه نیا که سرکوبت کنه بعدا

اخه میگی رو شلوار بوده شاید به جایی خورده باشهولی بازم‌این روزا کنترل کن ببین ادمایی که خیانت میکنند ...

من تا میام زندگیمو سامون بدم ، مادرش میاد وسط، حرفاشو به مادرش زیاد میزنه، اونم تا هر چی میشه میگه شکاکی ، واقعا دلم نمیخواد جدا بشم 

رو نده بهش توام مثل خودش پاش کوتاه نیا که سرکوبت کنه بعدا

واقعا اگه می دونستم ازدواج اینقدر سخته ، زندگیمو میکردم ، تازه من بعد از سی ازدواج کردم

واقعا اگه می دونستم ازدواج اینقدر سخته ، زندگیمو میکردم ، تازه من بعد از سی ازدواج کردم

ازدواج همینه

میدونی مردا واسه زن خودشون همیشه اینجور واسه بقیه خانوما چنان خوبن ک

ی جوری رمز گوشیشو بفهم و وقتی رفت دستشویی یا حمام برو سراغ گوشیش 

البته اگه قراره هرچی بشه بمونی پای زندگیت و جدا نشی همون نرو سراغ گوشیش چون اگه چیزی باشه و نتونی کاری کنی بدتر حرص میخوری

خدایا شکرت❤️