روز قبل روی شلوار شوهرم ، یه رنگ صورتی شبیهه رنگ رژ دیدم ، خیلی واکنش بدی نشون دادم و دعوای بدی شد ولی زیر بار نمیره میگه رنگه ، نه می تونم ثابت کنم نه می تونم بی خیال باشم ، قبل ازدواج هم سابقه ی خیانت داشت ، الان یک ساله تقریبا ازدواج کردیم ، واقعا نمی دونم باید چی کار کنم
هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای همچین چیزی داد و بیداد راه انداختی؟؟؟ بابا اول مطمئن شید بعد.شاید چیز دیگه ای بود اخه. رو شلوار ...
ببین قبل ازدواج سابقه ی یه کارایی و داشته که ، عذر میخوام تو ماشین ، حالا باز نمی کنم ، خودتون بگیرید چی میگم ، دیگه اینقدر اوضاع بد شده که دور از جون براشون مهم نیست کجا چی کار می کنن
ببین قبل ازدواج سابقه ی یه کارایی و داشته که ، عذر میخوام تو ماشین ، حالا باز نمی کنم ، خودتون بگیری ...
نمیدونم که. باز خودت بهتر میشناسیش.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خیلی دلم میخواد حسم اشتباه باشه، خودمو آروم می کنم میگم نه چیزی نیست ، ولی باز یاد تغییر رفتارش قبل ...
جامعه بد هست متاسفانه ....ولی چه کنیم عزیزم استرس و جنگ و دعوا هم خودتو پیر میکنه ..فعلن زیاد پاپیچ نشو که ازت فراری میشه و بع خودش حق خیانت میده
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واقعا من توی این یه سال رنگ آرامش و ندیدم ، هر کاری کردم که زندگیم آروم باشه منتهی شوهرم خود واقعیشو ...
مگه خیانت ثابت شدع دیدی ازش؟
بعضی مردها میخوان بگن زیاد طرفدار دارن وواسه همین که بعد ازدواج خیانت می کنن ....امضام رو بخون شاید به دردت خورد
مگه خیانت ثابت شدع دیدی ازش؟بعضی مردها میخوان بگن زیاد طرفدار دارن وواسه همین که بعد ازدواج خیانت می ...
عزیزم امضات واقعا درست و به جا بود، موافقم کاملا با شما، بله قبل ازدواج دیدم ولی به شرایط ربطش دادم و تا وقتی مطمئن نشده بودم نخواستم ازدواج کنم ، ولی الان فکر کنم بحران میانسالیش هم باشه چون امسال سی و هشت ساله شده و از چهل سالگی میترسه برای همین احتمال خیانتش زیاده