2777
2789
عنوان

شک کردن به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همچین چیزی داد و بیداد راه انداختی؟؟؟ بابا اول مطمئن شید بعد.شاید چیز دیگه ای بود اخه. رو شلوار ...

ببین قبل ازدواج سابقه ی یه کارایی و داشته که ، عذر میخوام تو ماشین ، حالا باز نمی کنم ، خودتون بگیرید چی میگم ، دیگه اینقدر اوضاع بد شده که دور از جون براشون مهم نیست کجا چی کار می کنن

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش
اگه بستنی بود سریع شوهرش میگفت بستنی خوردم اینجوری شده وقتی میگه رنگه .یعنی مشخص نیست . یه چیز همین ...

دقیقا، بعد هم شوهر من یه آدمه هوچی گره ، وقتی شوکه میشه یعنی بند و به آب داده 

نه مطمئن نیستم ولی آخه رنگ صورتی از کجا میاد رو لباسش، کارش اداریه ، رنگ صورتی اونجا چی کار میکنه ؟

اگه رنگ باشه پاک نمیشه ولی رژراحت پاک میشه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
ببین قبل ازدواج سابقه ی یه کارایی و داشته که ، عذر میخوام تو ماشین ، حالا باز نمی کنم ، خودتون بگیری ...

نمیدونم که. باز خودت بهتر میشناسیش.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

واقعن ادم نمی دونه تو این مدل تاپیکها چی بگه 

فعلن اروم باش شاید حست اشتباه س 

از زندگی زناشویی و از خودت فراریش نده 

مردها معمولن هیچ اثری از خطاشون رو نمی یارن خونه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ازدواج همینهمیدونی مردا واسه زن خودشون همیشه اینجور واسه بقیه خانوما چنان خوبن ک

کاش ما هم مثله مردا بودیم ، از همه چیز خودمون میزنیم زندگیمون حفظ بشه 

واقعن ادم نمی دونه تو این مدل تاپیکها چی بگه فعلن اروم باش شاید حست اشتباه س از زندگی زناشویی و از خ ...

خیلی دلم میخواد حسم اشتباه باشه، خودمو آروم می کنم میگم نه چیزی نیست ، ولی باز یاد تغییر رفتارش قبل این داستان می افتم ، خیلی جامعه بد شده

اگه رنگ باشه پاک نمیشه ولی رژراحت پاک میشه

نه رژ هم پاک نمیشه ، اینقدر بهم ریخته این داستان منو که روی همه چیز تست کردم رژ و ، پاک نمیشه رژ به راحتی 

خیلی دلم میخواد حسم اشتباه باشه، خودمو آروم می کنم میگم نه چیزی نیست ، ولی باز یاد تغییر رفتارش قبل ...

جامعه بد هست متاسفانه ....ولی چه کنیم عزیزم استرس و جنگ و دعوا هم خودتو پیر میکنه ..فعلن زیاد پاپیچ نشو که ازت فراری میشه و بع خودش حق خیانت میده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
جامعه بد هست متاسفانه ....ولی چه کنیم عزیزم استرس و جنگ و دعوا هم خودتو پیر میکنه ..فعلن زیاد پاپیچ ...

واقعا من توی این یه سال رنگ آرامش و ندیدم ، هر کاری کردم که زندگیم آروم باشه منتهی شوهرم خود واقعیشو بعد ازدواج نشونم داده

واقعا من توی این یه سال رنگ آرامش و ندیدم ، هر کاری کردم که زندگیم آروم باشه منتهی شوهرم خود واقعیشو ...

مگه خیانت ثابت شدع دیدی ازش؟

بعضی مردها میخوان بگن زیاد طرفدار دارن وواسه همین که بعد ازدواج خیانت می کنن ....امضام رو بخون شاید به دردت خورد

مگه خیانت ثابت شدع دیدی ازش؟بعضی مردها میخوان بگن زیاد طرفدار دارن وواسه همین که بعد ازدواج خیانت می ...

عزیزم امضات واقعا درست و به جا بود، موافقم کاملا با شما، بله قبل ازدواج دیدم ولی به شرایط ربطش دادم و تا وقتی مطمئن نشده بودم نخواستم ازدواج کنم ، ولی الان فکر کنم بحران میانسالیش هم باشه چون امسال سی و هشت ساله شده و از چهل سالگی میترسه برای همین احتمال خیانتش زیاده