2777
2789
عنوان

بچهه ها کدوم کفشو بگیرممم📸

156 بازدید | 16 پست

اولی 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام هیچ کدومو

مثه کفش ورزشیه که برا مدرسه زنگ ورزش میپوشیدیم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

اولی

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

با احترام هیچ کدومومثه کفش ورزشیه که برا مدرسه زنگ ورزش میپوشیدیم

عزیزم اینا کتونیه و راحته پس شما چی میپوشین

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

چ رنگای قشنگی 🤌😍واقعاً انتخاب سخته

فک میکردم همه عاشق رنگیا بشن ولی نث اینکه مشکی طرفدار بیشتر داره😂😂❤

فک میکردم همه عاشق رنگیا بشن ولی نث اینکه مشکی طرفدار بیشتر داره😂😂❤

ن من هر چی اومدم پایین رنگاشو دیدم بیشتر عاشقش شدم دیدم همش خوبه 🥹🤌😍

ولی ببین بیشتر چ لباسایی داری متناسب اون انتخاب کن 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
ن من هر چی اومدم پایین رنگاشو دیدم بیشتر عاشقش شدم دیدم همش خوبه 🥹🤌😍ولی ببین بیشتر چ لباسایی داری ...

وای من انقد موودیم هر رنگ لباسی بگی دارم

بدون اینکه به این فکر کنم بعدا روم میشه بپوشم اینارو یا نه