2777
2789

خودتون اضراب یاوسواس دارین؟درچه‌حد؟حالتون‌چطور بوده؟بچه دارشدین بچه تون هم اون‌مشکل داشته یاخداروشکرسالمه؟

یااگه خودتون ندارین همسرتون‌چی؟میخوام بدونم‌کسی هست این‌مشکل داشته باشه وبچش سالم باشه چ‌زن چ شوهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اضطراب شدید داشتم باردارشدم رفتم زیرنظر دکتر خداروشکر بچم سالمه

قرص از دکتر زنان گرفتید بعد رفع اضطراب باردار شدین ؟ یعنی قبلش نمیشد ؟

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اضطراب شدید داشتم باردارشدم رفتم زیرنظر دکتر خداروشکر بچم سالمه

مثلا زیرنظر دکتر بودی چیکارمیکرد برات؟چ دکتری؟استرست درحدی بود ک دارو‌میخوردی؟یا معمولی؟

کسی بوده که قبل بارداری بیخوابی داشته باشه ، بعد از ترس بیخوابی از بچه دار شدنم فراری باشه ؟

اره من گاهی اینقدر استرس میگیرم که خوابم نمیبره اما باردار نشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا این اضطراب و استرس تو همین دوره ی اقدامشم واسه من شده دردسر 😐😑از شدت استرس باردار نمیشم

اره استرس جلو بارداری رومیگیره

من سر بچه اولم مادرشوهرم خداازش نگذره انقددعواانداخت خونمون همش استرس گریه داشتم شوهرمم خیانت کرد بهم فهمیدم.الان بچم استرس داره و دارومیخوره....

قرص از دکتر زنان گرفتید بعد رفع اضطراب باردار شدین ؟ یعنی قبلش نمیشد ؟

نه عزیزم من8سال قرص اعصاب استفاده میکردم باردار ک شدم سریع رفتم دکتر اعصاب و روان اونم برام قرص جدید نوشت که خفیف هست و تاثیری رو بچه نمیزاره.بعدم رفتم قرصو نشون دکتر زنان دادم تایید کرد ک مشکلی نداره میتونی استفادش کنی.

اره استرس جلو بارداری رومیگیرهمن سر بچه اولم مادرشوهرم خداازش نگذره انقددعواانداخت خونمون همش استرس ...

وای چه بد ! منم از مهر که اقدام کردم همش یه چیزایی از شوهرم میبینم که استرس شدید بهم میده خیانت ،و...خودشم خیلی سرم داد میزنه جدیدن هم میگه تو میخوان با بچه هات یه تیم بشین وبرعلیه من بشین   

1
5
10
15
20
25
30
35
40