2777
2789
این رشته ها خیلی با حساب و کتاب سروکار دارن ن؟ با ریاضی و فرمول و اینا... تهش میشه کجا استخدام شد؟ ب ...

مدبریت خیلی حساب کتابی نیست حفظ کردنی هم داره 

بله بانک‌ مهمترینش هست

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به علاقه شما و شرایط خودتون

مثلا من اگه ۴ سال پیش میخواستم انتخاب کنم قطعا حقوق رو انتخاب میکردم 

الان منتظرم ۲ سال بگذره ببینم شرایط چی پیش میاد و که روانشناسی بخونم بهتره یا حقوق ولی همچنان دلم با حقوقه🥲❤️‍🩹

😂😂😂علاقه داشته باشی اینا هیچی نیست

مشکل اینجاست ک ب هیچی علاقه ندارم حتی ب فرهنگیان ک الویت اولم هست شاید بخاطر سه سال پشت کنکور بودن و فرسودگیه حاصل از اونه ک هم انگیزه امو از دست دادم و هم از همه چی دل زده شدم🥲

مشکل اینجاست ک ب هیچی علاقه ندارم حتی ب فرهنگیان ک الویت اولم هست شاید بخاطر سه سال پشت کنکور بودن و ...

منو چی میگی که بدون علاقه اومدم یه لیسانسی بگیرم و برم یه دفعه دیدم  همه من دارم ازمون وکالت میدم عه دارم وکیل میشم 😁

کاربری دست دو نفره 
من بودم هیچ کدوم دنبال شغل و مهارت میرفتم الان با درس خواندن توی چهل سالگی به درآمد میرسی من بودم مه ...

اره مثلا خیاطی 

یا اریشگری قسمت رنگ مو 

هووووف

ولی این همه موندم پشت کنکور برا دانشگاه باید برم دیگه🥲

منو چی میگی که بدون علاقه اومدم یه لیسانسی بگیرم و برم یه دفعه دیدم همه من دارم ازمون وکالت میدم عه ...

😀الان یعنی شما خودت وکیلی؟ 

دفتر خونه داری؟ 

درامد میلیاردی و همه چی اوکیه؟ 

من روانشناسی خوندم هوووف باس تا دکتری بدی نا درآمد متوسط دریافت کنی بازار کار حقوق بیشتره هر چند الا ...

اموزش ابتدایی؟ب جز استخدامی اموزش پرورش کجا میشه کار کرد با مدرک این رشته؟ درامدش چطوره؟