2777
2789

گفتم یکم فرنی بدم ب دخترم که سیربشه  فرنیو. بهش دادم همانا و اینکه سرتا پامو کرد استفراغ فواره ای همانا  همه فرش لباس و همه چیزو زد زیر استفراغ با شوهرمم دعوام شد صدتا فوش بهم دیگه دادیم😐💔😑

بچه اس گلم این چ‌ حرفیه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یه پس آوردن بچه باید باعث دعوا بشه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

حالاتت طبیعیه تاپزکت رو خوندم رابطه جنسی نیاز هر ادمیه و واقن اگه اون نیاز برطرف نشه خیلی عصبی میشه شما بچه رو بزار ی جا یا وقتی خابه با همسرت رابطه داشته باش منم دوقلوهام وای کولیک بودن یادم میفته تن و بدنم میلرزه چه روزای گندی بودن حالم خیلی بودبود

درکت میکنم واقن خونه من بو جیش گرفته لود چون جفتشونم ب پوشک حساسیت نشون دادن مجبور بودم بازشون بزارم اما الان ۷ سالشون قدو بالاشونو نگا میکنم قند تو دلم اب میشه

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

چند وقتشه عزیزم  خیلی از بچه ها رفلاکس دارن سکم تحمل داشته باش خوب میشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

این حرفا چیه دختر خوب متنفر چرا مگه اون بچه خودش اومده تو زندگی تون جفتتون مسولیت دارید نسبت بهش اصلا بزرگترین اشتباه تون همین جا جدا کردنه بچه مریضه ضعیفه بی پناهه جای تنفر ببرش پیش یه دکتر خوب مشکل شو پیدا کن عزیزم ناشکری نکن 

منم بچه‌هام ریفلاکس داشتن چرا جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنی گناه اون طفل معصوم چیه این وسط وقتی شما مدیریتت ضعیفه😕

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
چونکه دوهفتس رابطه مداشتیم شوهرم دنبال دعواس

از مادری مادرشوهری دوستی آشنایی رفیقی در حد یک دو ساعت نگه داشتن بچه کمک بگیر برو با شوهرت خلوت کن چرا اینقدر زندگی رو به خودت سخت کردی 

بعدش هم همه مسولیت رو خودت گردن گرفتی مگه بچه فقط بچه شماست که جای خواب جدا باشه که آقا راحت بخوابع😕😒

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
چونکه دوهفتس رابطه مداشتیم شوهرم دنبال دعواس

خب دیگه خودت میدونی رگ خوابشو

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

این حرفا چیه دختر خوب متنفر چرا مگه اون بچه خودش اومده تو زندگی تون جفتتون مسولیت دارید نسبت بهش اصل ...

بخدا صدتا دکتر بردمش امپرازول و هزارتا داروهم براش خریدم یه ساعتم اثر ندارن