2777
2789
عنوان

بچه ها کی حسابداره

468 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها 

دوستان کی حسابداره؟شغلتون رو دوست دارید ؟

من بهمن ماه همین سال ۱۴۰۲ تموم کردم لیسانسش رو گرفتم که خرداد ماه ۱۴۰۳ مدرکم رو گرفتم یه جا کارآموزی رفتم محیطش بد بود منو زده کرد پشیمونم از رشته ام به نظرم کسل کننده است شما که حسابدارید نظرتون چیه؟😔 احساس خوب ندارم و الان کارآموزی رو ول کردم و دنبال کارم همش هم سابقه میخوان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربی بودم و ۴ بار کنکور دادم اما موفق نشدم حتی پرستاری در بیام و رفتم حسابداری

منظورم اینه مدرک درست حسابداری ندارم سه ترم حسابداری بیست سال پیش خواندم ،اما الان به صورت تجربی یاد گرفتم

آها . کاشکی حسابداری نمیخوندم

برو مالیات یاد بگیر ،عالیه ،الان اون آقایی که کارای مالیات ما رو انجام میده ماهی ۱۵ تومن واسه ۴ روز میگیره و علاوه بر شرکت ما با ده تا شرکت دیگه هم کار میکنه

از استرسش بدم میاد،از بقیه چیزاش نه

خیلی استرس داره؟ برای کار باید چیارو بلد باشیم ؟ دانشجو حسابداری ام و کلاس حسابداری هم بیرون میرم بنظرتون کافیه؟

اکسل رو هنوز بلد نیستم ولی میخام یاد بگیرم 

خیلی استرس داره؟ برای کار باید چیارو بلد باشیم ؟ دانشجو حسابداری ام و کلاس حسابداری هم بیرون میرم بن ...

من امسال مدیر مالی شدم درصورتیکه اصلا اعتماد به نفسش رو ندارم،برای من استرسش زیاده 

من حقوق،بیمه و حسابداری و مودیان و سامانه جامع رو انجام میدادم ،امسال مودیان و جامع تجارت رو سپردم یکی دیگه انجام بده ،حتما حتما حتما اکسل رو مسلط شو 

برو مالیات یاد بگیر ،عالیه ،الان اون آقایی که کارای مالیات ما رو انجام میده ماهی ۱۵ تومن واسه ۴ روز ...

میگی برم دوره ببینم؟ والا خیلی دیگه خیلی گذشته تا کی بشینم بخونم دیگه باید برم سرکار ناراحتم بدبختی پیدا هم راحت نمیکنم همش سابقه میگن دوست دارم برگردم همون بیمارستان چون تجربه بودم توی دببرستان . بیمارستان که رفته بودم به من گفتند بیا اینجا با ما کار کن خیلی دوست داشتم بیام ناراحتم توی دو راهی افتادم نیاز دارم یکی به من امیدی بده انگیزه بده از این دوراهی دورم کنه 

میگی برم دوره ببینم؟ والا خیلی دیگه خیلی گذشته تا کی بشینم بخونم دیگه باید برم سرکار ناراحتم بدبختی ...

از من می‌شنوی برو مالیات رو هم اگه شده تجربی یاد بگیر ،مطمئنم خیلی به دردت میخوره