2777
2789
عنوان

خانمای اشنا ب رژیم کتوژنیک

155 بازدید | 20 پست

میخوام رژیم رو ب امید خدا شروع کنم ب نظرتون از پیج هایی مث اینستا یا تلگرام برنامع بگیرم یا خودم بزنم تو نت از هرم یاد بگیرم

کدومش بهتره ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد نیستم میشه بیشتر توضیح بدی

برنامه زیره رو نصب کن قدووزن فعلیتو بزن وزن هدفتم بزن.هرچیم میخوری هربار تو برنامه وارد کن بهت میگه چقدر بخورتابه وزن هدفت برسی همه چی میتونی بخوری ازادی فقط نباید از کالری روزانت بیشتر بشه 

چشم جان من.روی جفت چشمام

چرا ادامع ندادی؟

منو بشدت ضعیف کرده بود نمیتونستم حتی راه برم غذاهای خیلی بد بویی داشت همش بوی روغن توی سرم بود موهام خیلیی زیرش گرفته بودن بااینکه من خیلیم این رژیم‌و ادامه ندادم کلا ۲۰ روز رژیم بودم واقعا این رژیم و پیشنهاد نمیکنم حتی رژیم‌کانادایی هم بهتر از این رژیمه

💕

خیلی سخته خیلییییی اونطوری نیس سه ماه بگیری سی کیلو کم کنی از فرداش به حالت عادی برگردی باید تا آخر عمر رعایت کنی و بشه سبک زندگیت

امکان اینکه برگرده هم زیاده 

خیلی هم رژیم گرونیه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی