2777
2789

فقط وزن کم کن تا جایی که میتونی واقعا موثره.

فیزیوتراپی (الکتروتراپی)

آب درمانی (راه رفتن تو اب و ورزشای مخصوص کمر)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

دیسک کمر درمان دارویی هم داره.

بستگی به سن و سال طرف داره.

اگه مراحل اولیه باشه باید برین پیش ارتوپد و فکر کنم طب فیزیکی ولی اگه دیگه علائم شدید باشه باید برین پیش جراح مغز و اعصاب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

مادر من بر اثر دیسک کمر کاملا فلج شده بود و با کمک یه دکتر با فیزیوتراپی های خاص و دارو درمانی و روشهای خاص الان 20 ساله که خوب شده البته تا ابد نباید جسم سنگین بلند کنه و باید نرمشهای مخصوص انجام بده

اسم اون دکتر، مالک اطمینان راد هست مطبش تو امیر آباد شمالی خیابان شکرالله هست

وقتهاش تا ماهها پره بهتره حضوری برید و بین مریض وزیت بشید.

انشالله هر چه زودتر خوب بشید

همه زندگیم = دخترم
فقط وزن کم کن تا جایی که میتونی واقعا موثره. فیزیوتراپی (الکتروتراپی) آب درمانی (راه رفتن تو اب ...

دقیقا منم موافقم خودم همین مشکل دارم البته من وزنم الان کم کردم ۶۷ هستم ۷۳ بودم منتها بازم لیزر لازم هستم می شین میسوز  نباید زیاد بشینم

دقیقا منم موافقم خودم همین مشکل دارم البته من وزنم الان کم کردم ۶۷ هستم ۷۳ بودم منتها بازم لیزر لازم ...

به من لیزر با فیزیو تراپی گفتن  فعل البته من بیست جلسه پارسال رفتم دوباره  ادیتم می کنه

اصلا جراحی و بهتون پیشنهاد نمیکنم چون به غیر از هزینه بالا و ریسک بیهوشی ممکن نتیجش هم خوب نباشه

حتما قبلش روش های درمان غیر جراحی رو امتحان کنید مثل فیزیوتراپی و کایرووراکتیک , لیزر ورتوان و اوزن درمانی

اگر تهرانین کلینیک سینوهه در شریعنی کارشون عالی

کارشون فوق العاده هستش درمانشون بدون جراحی و با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین

تمام روش های درمانشون غیر جراحی و پزشکاشون بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272