2777
2789
عنوان

اگه دیدمش چه واکنشی نشون بدم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 67 پست
خودم میدونم ولی دلم براش پر میزنهمیترسم زمان بگذره منو یادش بره داداشش فوت کرده

یااا خدا دختر بس کن دندون رو جیگر بزار داداشش خودتو بزار جاش زبونم لال چیکار مبکردی 

این حداقل ۶ ماه دیگه رو به راه میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عزیرم وقتی میرین خونشون حلوا یا خرما ببرو خیلی عادی باش و بهش تسلیت بگو الان هم میتونی یه پیام‌تسلیت ...

زیاد پیگیر نشم بد نیس؟ 

انتظار نداره الان من کنارش باشم؟ 

کلا خودش محو شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یااا خدا دختر بس کن دندون رو جیگر بزار داداشش خودتو بزار جاش زبونم لال چیکار مبکردی این حداقل ۶ ماه ...

اره میدونم ولی خب نمیشه منم ساکت بشینم یه گوشه که

پس ارتباط مون چی میشه

نه ولی تو بگو من چیکار کنم. خسته شدم از این وضع

طرف عزاداری باید تا چهلم این وضعیت رو تحمل کنی

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

زیاد پیگیر نشم بد نیس؟ انتظار نداره الان من کنارش باشم؟ کلا خودش محو شده

نه بد نیس

بهش پیام بده بگو من نگرانتم و میفهمم میخوای تنها باشی

هر وقت خواستی حرف بزنی بدون من هستم.

دوستت دارم 

همین.

حآلا کاش تا ۴۰ دیگه روبراه بشه

تا ۴۰ رو به راه میشه 

چه کارش مرده ؟ 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.