2777
2789

باهم رفته بودیم کوه چند روز پیش بعد من یهو حواسم پرت شد افتادم دستم شکست و پام آسیب جزئی دید 

رفتیم بیمارستان گچ گرفتن مامانم زنگ زد گفت بمارستانیم و... 

بابامم اومد کلی حرف بارش کرد که عرضه نداری یه روز سپردمش دست تو و فلان 

حالاهم اصلاً نامزدمو آدم حساب نمیکنه دیشب مامانم میگه فلانی رو دعوت کنیم شام بابام برگشته میگه 

نمیخواد لازم نکرده 

من چیکار کنم؟

یه روز میاد شام یا ناهار بی محلی میکنه و...

نامزدمم ناراحت میشه

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کم کم حل میشه تو از هیچکدوم جانب داری نکنهمین سختگیری بابات ی روز میشه برگ برنده تو

من طرف هیچکدوم نمیگیرم ولی اصلاً رفتارش درست نیست 

بی احترامی هاش هر روز بیشتر و بیشتر میشه

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋
آره

ببین حالا حالاها همینه اوضاع 

فقط سعی کن اولا لج بابات رو درنیاری 

دوما هیچوقت پدرت رو ضایع نکن جلوی نامزدت 

سوما خوبه بذار یکم سفت بگیره از الان ، به داماد نباید زیاد رو داد 😄

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مثله بابای من،مخالف ازدواجمون نبود،ولی شوهرم رو از اول دوست نداشت.فقط دامادای قبلیش رو دوست داره،من هم چند بار مستقیم بهش گفتم ولی اثر نمی کنه.دیگه دلش باهاش نیست من نمی تونم کاری بکنم.شاید ی مرد دیگه برا من مد نظرشون بوده با ی ویژگی های دیگه.و جالب تر از این فهمیدم مامانم هم بدش نمی اومده ازاین رفتارش.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.