2777
2789
عنوان

تخمین رتبه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 30 پست
اصلا آروم و قرار ندارم،مدادم دارم کارنامه های پارسال رو بالا پایین میکنم و از این سایت ب اون سایت بر ...

نکن خواهرم، از دیشب هی از استرس  بخاطر همین کارا بالا میارم فکر میکنم دیوونه شدم 🥲بیخیالش شو

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیوا میگه رتبه‌م 900 میشهولی اصلاا با عقل جور در نمیاد😂💔

با عقل جور در میاد  دیگه نگرانش نباش میگم که رتبه پارسال منو دقیق گفت

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اصلا آروم و قرار ندارم،مدادم دارم کارنامه های پارسال رو بالا پایین میکنم و از این سایت ب اون سایت بر ...

دختر منم رشته تجربیه حتی به مشاورش پیام داد میخام مازو بگیرم شروع کنم مشاورش گفت صبر کن. میدونم داری اذیت میشی ولی بهترین کار اینه که یه مدت ازاد باشی تا نتیجه ها بیاد. از درصدای اردبیهشتت راضی بودی؟

نکن خواهرم، از دیشب هی از استرس بخاطر همین کارا بالا میارم فکر میکنم دیوونه شدم 🥲بیخیالش شو

بخدا منم دیوونه شدم

انشالله که شما هم به اون چیزی ک میخواید برسید🤍

دختر منم رشته تجربیه حتی به مشاورش پیام داد میخام مازو بگیرم شروع کنم مشاورش گفت صبر کن. میدونم داری ...

آره باید صبر کنیم چون هنوز هیچییی معلوم نیست

آره راضی بودم،ولی هدفم برای تیر بود

اونو خیلی بهتر دادم

آره باید صبر کنیم چون هنوز هیچییی معلوم نیستآره راضی بودم،ولی هدفم برای تیر بوداونو خیلی بهتر دادم

خب خداروشکر میانگینت ۵۰باشه فکر کنم مشکلی نداشته باشی. دختر من هدفش دکترای بیوتکنولوژیه که با این درصدا فکر نکنم بتونه بیاره 

خب خداروشکر میانگینت ۵۰باشه فکر کنم مشکلی نداشته باشی. دختر من هدفش دکترای بیوتکنولوژیه که با این در ...

اهر میانگین همون حدوداست

میتونم بپرسم درصد دخترتون چطوریه؟

انشالله ک همین امسال به هدفشون برسن