2777
2789
عنوان

نگرانم برای سونو

146 بازدید | 13 پست

خانوما کسی بوده بیت سونو قلب و تاریخ پریود ۸ روز اختلاف باشه من باید ۷ هفته و ۲ میبودم طبق پریود اما ۶ هفته و ۱ روز بودم قلبش تشکیل شده بود و ۱۳۵ تا میزد هفته قبلش ۶ هفته و ۴ روز ک رفتم گفت ۵ هفته و ۶ روزی جنین هم نیست فقط کیسه خالیه حالا همش استرس دارم نکنه قلبش دیر تشکيل شده اختلاف هم داره خدای نکرده ایست قلبی کرده باشه ۸ مرداد ان تی دارم استرس گرفتم بوجور 🥺

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
متوجه نشدم عزیزم الان قلبش تشکیل شده بودیانه؟

اره تشکیل شده بود ۱۳۵ تا هم میزد قلبش 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محاسبه سن جنین با تاریخ پریود هست اما گاهی معذرت می‌خوام واضح میکم ،لقاح دیر انجام میشه ما یه اشنامونداینطور بود مثلاً طبق تاریخ پریود بچه ۷ هفته بود اما در سونو گفته بودند ۶ هفته اش هست

محاسبه سن جنین با تاریخ پریود هست اما گاهی معذرت می‌خوام واضح میکم ،لقاح دیر انجام میشه ما یه اشنامو ...

بسلامتی دنیا اومد بچش ؟

خب خوبه دیگه عزیزم خداروشکرنگران نباش

مرسی عزیزم❤️

آره . دوست خواهرم بود

خداروشکر پس خدا کنم برا منم مشکلی نباشه

ببخشید شما بارداری قبلی تون تاپیک زده بودید که wbc تو ادرارتون بالا بوده دارو چی استفاده کردین؟ چقدر ...

اصلا عفونت نداشتم خداروشکر هیچ دارویم نخوردم دکترت چی گفته؟برا تو چن بود؟علائم دیگه ای نداری؟احتمالا چیز خاصی نباشه نترس اگر داری اسپرین یا داروی برای رقیق شدن خون میخوری از اون باشه نترس اصلا