2777
2789

دوستان قبل ازدواج ظریفتر بودم و وزنم کمتر سایز همه چیم کمتر بود ولی بعد ازدواجم که تقریبا سه ساله سایزم بزرگ تر شده البته سنمم بالاتر رفته ۳۲ سالمه طبیعیه آیا ؟ چرا اینطور میشه پس دلم برای زماتی که دختر بودم تنگ شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا به خودت نمیرسی ؟ چ ربطی به ازدواج داره ؟!

بابا دیه چقد برسم غذامو کنترل میکنم شیرینی جات چربی سرخ کردنب همه چی کنترل پیاده روی رقص دمنوش سایز منظورم چاقیه اونجوری نیس که کلا از پهلوها استخون ادم انگازی بزرگتر وپهن تر شده 

ای کاش ادم تغییر نمیکرد انگار استخون بندیه ادم درشت میشه چقد مجردی قشنگتره ادم هییی روزگار

بخاطر استخون نیست منم ازدواج کردم ولی چون مرتب ورزش میکنم بدنم همونجوری مونده پهن نشده هرچند من کلا استخون بندی درشتی دارم

بابا دیه چقد برسم غذامو کنترل میکنم شیرینی جات چربی سرخ کردنب همه چی کنترل پیاده روی رقص دمنوش سایز ...

درخاستمو قبول کنین عزیزم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم