دوستان قبل ازدواج ظریفتر بودم و وزنم کمتر سایز همه چیم کمتر بود ولی بعد ازدواجم که تقریبا سه ساله سایزم بزرگ تر شده البته سنمم بالاتر رفته ۳۲ سالمه طبیعیه آیا ؟ چرا اینطور میشه پس دلم برای زماتی که دختر بودم تنگ شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا دیه چقد برسم غذامو کنترل میکنم شیرینی جات چربی سرخ کردنب همه چی کنترل پیاده روی رقص دمنوش سایز منظورم چاقیه اونجوری نیس که کلا از پهلوها استخون ادم انگازی بزرگتر وپهن تر شده
بابا دیه چقد برسم غذامو کنترل میکنم شیرینی جات چربی سرخ کردنب همه چی کنترل پیاده روی رقص دمنوش سایز ...
درخاستمو قبول کنین عزیزم
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم