دخترم مستمر علومشو شده ۱۹ خرداد ۲۰ بهش دادن ۱۹ و نیم حالا دوستش مستمر عربی شده ۱۰ خرداد ۱۸ بهش دادن ۲۰ بعد از معلمشون پرسیدم چرا اینطوریه گفت اگه مستمر بالای ۱۰ باشه خرداد بالای ۱۸ ۲۰ رد میکنن چرا مال دخترم پس عوض نشده
یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)
خب همه بالا بگیرن جه مشکلی داره؟اصن به نظرم تا کلااس نهم نباید اصن نمره بدن همه باید 20 باشن
مهم دبیرستانه
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یعنی چی همه بالا بگیرن هرکی باید به اندازه تلاشش نمره بگیره و اگه از راهنمایی شیوه نمره دهی کمی نشه ...
عزیزم بچه ها برای نمره درس نمیخونن
هیچ جای دنیا اینطور نیس
فقط ما یع مشت بچه عقده ای بزرگ کردیم
چیزایی که ما داخل دبیرستان میخونیم اونا واسه گرفتن مدرک فوق داخل دانشگاه میخونن
اینجور بچه از درس زده میشه و دبیرستان اصن درس نمیخونه و کم میارع
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یعنی چی همه بالا بگیرن هرکی باید به اندازه تلاشش نمره بگیره و اگه از راهنمایی شیوه نمره دهی کمی نشه ...
عزیزم بچه ها برای نمره درس نمیخونن
هیچ جای دنیا اینطور نیس
فقط ما یع مشت بچه عقده ای بزرگ کردیم
چیزایی که ما داخل دبیرستان میخونیم اونا واسه گرفتن مدرک فوق داخل دانشگاه میخونن
اینجور بچه از درس زده میشه و دبیرستان اصن درس نمیخونه و کم میارع
درسته ولی نمره انگیزه ست برای درس خوندن فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا اینطور باشه که برن و بیان و انقد سب ...
انگیزه؟؟؟؟؟برای پدر مادرا انگیزه اس وگرنه برا دانش آموز اصلا اینطور نیس
انگیزه هیچوقت باعث افسردگی و گریه نمیشه
گلم برو یه سرچ بزنه گوکل بقیه کشورا حتی کنکور هم ندارن ودرساشون فوق العاده آسونن