2777
2789
عنوان

آرسو ناراحته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 97 پست
تزیین استانبولی ماستشه دیع😂

منظورم سبزی چیزی کاهویی

البته من این پلو رنگیارو با سالاد یا ماست قشنگ هم میزنم قاطی پاتی میخورم😣

با سالاد شیرازی قاطیش میکردی😆

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرسو جدا از تزعینش چرا انقدر کمه سر دلتو گرفت این😕😕😕😕

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
از کجا معلوم واسه خودت باشه شاید عکس نتیه😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

من تو یه تاپیک دیگه اعتراف کردم عکس نتیه .. مهم خروس نیته😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
آرسو جدا از تزعینش چرا انقدر کمه سر دلتو گرفت این😕😕😕😕

رای دادم ب حلوای مامانت😍😂

تو یه کاسه ی کوچیکه .. همینجوری محض عکس گرفتن ریخته بودم ..از بالا عکس گوفتم همه فک میکنن بشقابه😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
خب واس اون تزيين نداشت اين داره ببين😆😆😆

ن بابا ماست شد تزیین؟😒😒

حرفای خارجکی میزنی😞

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤