2777
2789

سلام خانوما.شوهرم نه معتاده نه خیانت کرده ولی بهم پول نمیده حتی ماهی سیصدهزار.سرکارمیره با حقوق ۱۱یا ۱۲تومن درسته کمه ولی همونم اگه درست خرج کنه کم نمیاریم.کرایه خونه نداریم قسط انچنانی هم نداریم ولی همیشه ی خدا میگه ندارم...الان یک ماه بیشتره گوشت نخریده.تابستون اومدو رفت یه میوه نخریده واسه بچها..تا بگم پول میگه ندارم یا نهایت ۵۰یا صدتومن بریزه برم نون و سبزی دوتا بستنی بخرم واسه بچه هام..بچه هام همیشه حسرت همه چیزن.۹ساله عروسی کردم مسافرت تا حالا نبرده.لباس ما حتی عیدم نخریدیم ارایشگاهم نمیرم.اینارو گفتم بدونید وضعیت خودم و بچه هام و.اما خونه باید تمیزباشه چون آقا بدش میاد غذاشم باید هم بخوره هم ببره سرکار..هیجا راهم نمیدن با بچه برم کارکنم.تورو قرآن بگید من چکارکنم کاش خدا من و بکشه نبینم بچم حسرت بخوره

زود تصمیم نگیر

بترسونش یه مدت برو خونه پدرت بزار اذیت بشه درخواست نفقه کن همه چیو بگو شاید ادب شد اگر نشد طلاق

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود تصمیم نگیربترسونش یه مدت برو خونه پدرت بزار اذیت بشه درخواست نفقه کن همه چیو بگو شاید ادب شد اگر ...

بابام رام نمیده همیشه طرفه شوهرمه...بعدم نداره خرجه مارو هم بده...این نمیترسه درست هم نمیشه 

عزیزم چه مادر مهربونی 🥺

اگه شرایطتشو دارین به خانوادش یا یه بزرگتر بگین باهاشون صحبت کنن اگه تونستین مشاوره ببریتش یا خودتون بشینین باهاش صحبت کنین یا غذا درست نکنین بگین هیچی تو خونه نیست چی درست کنم 

اگه جوابگو نبود تهدیدش کنین بگین ازت شکایت میکنم وظیفه شوهر اینه نفقه بده به زن و خرج و مخارج زن و بچشو تامین کنه حیفه بخاطر همچین موضوعی با بچه بخواین جدا شین سعی کنین به هردری بزنین مشکل رو حل کنین

عزیزم چه مادر مهربونی 🥺اگه شرایطتشو دارین به خانوادش یا یه بزرگتر بگین باهاشون صحبت کنن اگه تونستین ...

من خط قرمزم بچه هامه تو دنیا فقط اینارو دارم...انقد باهاش حرف زدم.راهی برام نمونده کاش میشد کارکنم بخدا خیلی سختمه دارم عذاب میکشم...بزرگتر نداره باباش ک معتاده اصلا نیست نابود شده

اینکه شرایط طلاقو ندارین و پشتوانه مالی ندارین نزارین باعث بشه هرکاری دلش خواست بکنه برین محل کارش خ ...

من اگه ازین کارا بلد بودم الان به این روز نمیفتادم...میخوام بهش بگم چون نمیتونی نیازامون براورده کنی تو خونه مث خواهر برادر باشیم بهم دست نزن منم نمیتونم نیازتو برطرف کنم...واقعا بدم میاد ازش..سر این بیشعور بازیاش افسردگی گرفتم

من خط قرمزم بچه هامه تو دنیا فقط اینارو دارم...انقد باهاش حرف زدم.راهی برام نمونده کاش میشد کارکنم ب ...

خداحفظشون کنه براتون شیپور و دیوار رو نگاه کنید یکار پاره وقت پیدا کنین الان دیگه کارای ساده هم فروشندگی و منشی و کار تو فست فودی و کافه و اینا درامدش 5 تا 8 میلیون هست 

وسایل خونه هم نمیخره مثلا رب و روغن و مرغ و اینا؟

قبلا مثلا ۲سال پیش بهتر بود یه مدت خیلی میخرید مثلا میرفتیم فروشگاه دوسه تومن خرید میکردیم...چن ماهه خیلی بدشده..هی میپیچونه میگه بخدا پول نریخته بخدا ندارم فلان...مگه میشه حقوق نده بش...نمیدونم پولش و چکار میکنه شک کردم