2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من موفقیت در ازدواج به عاشقانه یا سنتی بودن ارتباط کمی داره . ازدواج یک واژه هست . اسم دو نفر رو با ذکر تعهداتی در یه ورق می نویسند بهش میگن ازدواج . احساسات آدم ها فرق داره ، خوشبختی و بدبختی بستگی به احساسات آدم ها و قضا و قدر داره . دیدم دوست پسر و دوست دختر ازدواج کردن خوب هم شده ، بد هم شده ، سنتی هم همینطور. خیلی چیزا بستگی به شخصیت داره . بعضی ها ازدواج می کنند تا بچه دار بشن ، بعضی ها در زندگی یک رابطه معمولی و عادی دارند ، عده ای مسایل جنسی در اولویت هاشونه و حتی در تفکرشون معنایی از وفاداری نیست ولی عادی باهم زندگی می کنند . عده ای به خاطر عرف  جامعه ، عده ای برای بیرون آمدن از کسالت ، عده ای برای فرار از خانواده و و و ... البته باید علاوه بر اینها ، فضا و قدر هم همراهی کنه و حادثه و بیماری و ... هم هستند که پیش میان .

اصلا زندگی قانونی که ما بدانیم رو نداره . همه جورشو دیدم . گاهی به پوچی میرسم

به نظر من موفقیت در ازدواج به عاشقانه یا سنتی بودن ارتباط کمی داره . ازدواج یک واژه هست . اسم دو نفر ...

آشکاره هدف هرکس توی ازدواج متفاوته که شما مثال هاشو فرمایش کردین 

اما یک چیزیایی هست که با علم روانشناسی و آمار و تحقیقات به دست اومد مثلا چی ؟

آقا اومدن گفتن یک دختر پسری که حالا دخترا تو آب نمک گذاشتنش یا اصطلاحاً همون داداشی ، ازدواج با همین داداشیا به طلاق منجر نشده اصلا ، ازدواج خوبی هم بوده

اینو آمار و تحقیقات معتبر نشون داده ، دیدگاه بنده این هستش که یک سری چیزها بر اساس تجربیات و شنیده ها میشه بهش پی برد

اما تضمین کننده نیست و نمیشه یک نسخه برای همه پیچید

آشکاره هدف هرکس توی ازدواج متفاوته که شما مثال هاشو فرمایش کردین اما یک چیزیایی هست که با علم روانشن ...

بله ، درسته ، به هر حال بهترین علم مراجعه به تجارب جامعه هست . فارغ از هرگونه کتاب ، اما باز تضمینی نیست .درسته

ازدواج فقط در صورتی موفقه که عقلانی باشه والسلام

درود بر شما

ولی چرا بعضیا از ازدواج شانس میارن بعضیا نه؟

اونی که یک کیس خوب سر راهش قرار میگیره و با عقل تصمیم میگیره که بله بده 

با اونی که همچین شانسی رو نداره ، تکلیفش چی میشه پس

شاید بگین خب ازدواج نکنه اصلا ، ازدواج نکردن بهتر از ازدواج داغونه 

ازدواج تا حدود زیادی شانسه بعد عقلانی تصمیم گرفتن

شاید برا همه این فرصت پیش نیاد که بخوان با عقلشون تصمیم بگیرن یا نه😅

یکی هم با همون  اولین خواستگارش میره پی زندگیش و خوشبخت 

درود بر شماولی چرا بعضیا از ازدواج شانس میارن بعضیا نه؟اونی که یک کیس خوب سر راهش قرار میگیره و با ع ...

دقیقاااا خودمم تو این شرایطم خواستگارهام مورد پسندم نیستن واقعا برام سواله چرا خواستگاری که مد نظرم سر راهم قرار نمیگیره 

به نظرم دلیلی داره که ما ازش بی خبریم ولی هر چی فک میکنم نمیدونم دلیلش چیه

کلی هم دعا و چله میگیرم بی نتیجه

دقیقاااا خودمم تو این شرایطم خواستگارهام مورد پسندم نیستن واقعا برام سواله چرا خواستگاری که مد نظرم ...

دلیل خیلی چیزهارو فقط خود خدا میدونه

ما هرچقدرم تلاش کنیم نمیفهمیم 

به هر حال توی هر چیزیش خیر و مصلحتی هست

شاید اونقدر دوستت داره که نداشته نصیب آدم بدی بشی

از این زاویه بهش نگاه کن😅

دقیقاااا خودمم تو این شرایطم خواستگارهام مورد پسندم نیستن واقعا برام سواله چرا خواستگاری که مد نظرم ...

ببین واسه چله

توی همین سایت یک تاپیک پربازدید بود 

دقیق یادم نمیاد

یک خانومی گفته بود سوره ی واقعه رو نمیدونم ۲۱ شب یا چهل شب بخون

خیلیاااا نتیجه گرفته بودن

من دقیق یادم نیست چه سوره ای بود مثل اینکه میگفت نمیدونم به آیه ۷ رسیدی ۷ بار بگو اگه فلان پسر برای من خوبه سر راهم قرار بده یه همچین چیزی بود انگار 

اونو انجام بده شاید نتیجه گرفتید 

دلیل خیلی چیزهارو فقط خود خدا میدونهما هرچقدرم تلاش کنیم نمیفهمیم به هر حال توی هر چیزیش خیر و مصلحت ...

نمیخوام ناشکری کنم ولی بعضی وقتا مجردی به اندازه ازدواج بد میتونه درد داسته باشه

نمیخوام ناشکری کنم ولی بعضی وقتا مجردی به اندازه ازدواج بد میتونه درد داسته باشه

تاپیکمو خوندی درمورد خواهرم بود

۱۸ سالشه خواستگار دندون پزشک داره 

نمیدونیم بدیم ندیم