2777
2789

من نمیدونم رشته حسابداری بخونم یا رشته مدیریت بازرگانی میترسم سخت کار گیر بیارم و زحماتم به باد بره 

۲۴ سالمه و از طرفی فکر میکنم ادامه تحصیل برام خیلی دیر شده ، از طرفی مدیریت بازرگانی رو بیشتر تو شهرای بزرگ مثل تهران میخوان ولی حسابدار رو همه جا لازم دارن ، یه عده هم میگن حسابداری استرسش زیاده و بازار کارش اشباه شده 

اگر کسی تجربه داره برام بنویسه 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازارکار همیشه برای حسابداری هست...از کمک حسابدار تا صندوقدار و حسابدار پایه و حسابدار ارشد و.... همه این شغلها تو همه اصناف وجود دارن. مثل شرکتهای صنعتی و کارخونه و کارگاه های کوچیک و مغازه و فروشگاه ها...حتی حسابداری مراکز آموزشی و تفریحی و ...

مهمترین موضوع تجربه کاری هست...شما دکتری هم داشته باشی ولی کارآموزی نرفته باشی یا نرم افزارهای مالی رو بلد نباشید.این مدرک بی فایده س.

هرموقع هرمقطعی خواستید شروع کنید درکنارش حتما دوره های دفترنویسی و نرم افزار و دوره های مالیاتی رو هم بگذرونید و غیر از کتاب خوندن حتما عملی آموزش ببینید.

هرشغلی سختیهای خودش رو داره...حسابداری استرس داره درصورتی که فقط بخوایید از رو کتاب شاغل بشید.اگه عملی پیشرفت کنید و نرم افزارها رو درکنار کتابهای مالی و حسابداری کار کنید دیگه استرسی وجود نداره.

برای دیپلم و کاردانی و کارشناسی رشته حسابداری خوبه...برای ادامه تحصیل و ارشد و دکتری رشته های مدیریت ...

مقطع لیسانس ، من تا حالا دانشگاه نرفتم 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد