2777
2789

رفتم دیت پسره شلخته بود افسرده بود شلوارش یکم رنگش رفته بود دندوناش زردی داشت یکم بخاطر سیگاره فک کنم بعد فکش یجوری بود قدشم زیاد بلند نبود از همه اکس هام کوتاه تر بود یک بویی میداد کثیف نبودا ولی ی بویی میداد تو عکس اصلا پیدا نبود فکش یک طوریه بعد خیلی افسردده و سختی کشیده بود ورشکست شده بودن گوشی و ماشینشم حتی فروخته بود سرباز بود مشکل مالی هم داشت گفت الانم ندار نیستیم ولی فک کنم هست بعد اصلا حس میکنم لولش به من نمیخورد کلا

دلم براش سوخید:/

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ادما حق دارن با کسی باشن که دوستشون داره و در حد هم هستن

هم تو هم اون

تو کار اشتباهی نکردی دیت اول و دومم برای همی چیزاست

به خودت سخت نگیر

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سنگدل نیستم ولی از اینجور آدما دوری کن تا بخوان از اون فاز دربیان پیر میشی همش باید ناله هاشونو تحمل کنی

قشنگ باید یه تراپیست براشون باشی تا یه دوست

منم یه همچین آدمی داشتم خدا شاهده شبا نمیخوابید به منم میگفت بیدار بمون حرف بزنیم همش هم ناله میکرد دیگه خستم کرده بود یهو از همه جا بلاکش کردم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نمیترسی باهاش رو دررو بشی یه روز یه جایی

چند بار دیدمش خودمو زدم به اون راه وانمود کردم ندیدم

بخدا خودم کم مشکل ندارم که بخوام برای بقیه هم نقش روانپزشک داشته باشم

نه تفریحی نه دلخوشی نه چیزی فقط میشست میگفت وای چرا اینجوری شد وای فامیلا بهم میخندن وای من الان باید دبی بودم وای....

زیر ناخن هاش پر بود از چرک و کثافت تمیز نمی‌کرد افسرده بود دیگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
باهاش بهم میزدی خب😂😶

عمرا اگه میرفت

کنه شده بود خداوکیلی حالمو بد میکرد