nrnh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 806 عنوان کنکوری چهارصد و چهارم بیاید انگیزه بدید 34 بازدید | 3 پست من دهم دست و پا شکسته خوندمیازدهمم هیچی نخوندم فقط شبای امتحان نهایی چون مجبور بودمالان مشاور گرفتم که مثلا شروع کنم بخونم ولی انگیزه ندارم خیلی 1403/04/29 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bert_ngs عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1366 منم مثل تو امفقط از من بهت نصیحت کلاس حضوری نرو دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
nrnh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 806 منم مثل تو امفقط از من بهت نصیحت کلاس حضوری نرو توهم ده و یازده نخوندیوای دقیقا من دهم کلاس حضوری راه دور حدود ۴۰ دیقه تو راه بودم تا برسم رفتم اصن خوب نبود
bert_ngs عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1366 توهم ده و یازده نخوندیوای دقیقا من دهم کلاس حضوری راه دور حدود ۴۰ دیقه تو راه بودم تا برسم رفتم اصن ... نه صفر صفرمتازه نهایی افتضاح دادم دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی