2777
2789

چرا یه کار پیدا نمیکنم 

چرا یه طوری نمیشه اخه 

چه گناهی کردم اخه به جز اینکه مجردم 

چرا فکر میکنن ادم مجرد حق نداره بزا خودش تنها باشه 

خب خستم اه 😔

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو کتابخونه عزیزمیا جاییکه کسی نمیشناسدت

دلم میخاد دراز بکشم 

چرا خدا نمیخاد اصلا 

همین الان که این حرفو زدم فوری زنگ در زده شد چندتا دیگه رو فرستاد خونمون 😑😑😑

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
منم کار پیدا نکردم تازه فوق لیسانسم دارم😢

منم فوق لیسانسم 

لعنت به گور پدر کرونا که ارشدم توی کرونا مجازی شده بود یادم میفته اعصابم بهم میریزه

ببخشید عکس باید چطوری بفرستیم کسی میدونه

نمیدونم قبلا گزینه بارگذاری عکس داشت الان نداره 

منم فوق لیسانسم لعنت به گور پدر کرونا که ارشدم توی کرونا مجازی شده بود یادم میفته اعصابم بهم میریزه

ای لعنت به این کرونا همین بدبختمون کرد خیلیهااا ضربه خوردن ازش چ رشته ای خوندین کار نیست؟؟

ای لعنت به این کرونا همین بدبختمون کرد خیلیهااا ضربه خوردن ازش چ رشته ای خوندین کار نیست؟؟

نه کار کجا بود 

دیوونه شدم رفتم کشاورزی خوندم به امید اینکه گلخونه بزنم 

یهو همه چیکشید بالا ،با این وامایی هم که میدن فایده نداره اصلا 

آلان با این قیمتا مگر کسی شغل پدریش باشه وگرنه راه اندازیش خیلی سرمایه بره البته شنیدم جهاد کشاورزی ...

وامش کفاف نمیده 

چه اشتباهیکردم اخه 

یعنی از همه چی پشیمونم،از زندگی سیر 

وامش کفاف نمیده چه اشتباهیکردم اخه یعنی از همه چی پشیمونم،از زندگی سیر

شرایط همه همینه منم مکانیک خوندم تازه از علم و صنعت که دانشگاه خوبیه الان هیچ کاری پیدا نمیشه کار آزادم که سرمایه زیاد میخواد 

شرایط همه همینه منم مکانیک خوندم تازه از علم و صنعت که دانشگاه خوبیه الان هیچ کاری پیدا نمیشه کار آز ...

شما دیگه واقعا باید حرصبخوری 😂😂

[QUOTE=346773051]شما دیگه واقعا باید حرصبخوری 😂😂[/QUOTEواقعا خیلی ناراحتم تاپیک زدم راجبش 

رفتم اداره ی برق کارمنداش با عصا اومدن سر کار بعد رفتم پیش رئیسش میگه نماینده ی مجلس بیار تا ببریمت سر کار🙄😂

گفتم اگه نماینده آشنا داشتم پیش تو میومدم🤌