کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 عنوان دلم یه متر جا میخاد یه ساعت برم بشینم راحت بدون اینکه کسی صدام بزنه 153 بازدید | 16 پست چرا یه کار پیدا نمیکنم چرا یه طوری نمیشه اخه چه گناهی کردم اخه به جز اینکه مجردم چرا فکر میکنن ادم مجرد حق نداره بزا خودش تنها باشه خب خستم اه 😔 دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔 1403/04/29 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 برو کتابخونه عزیزمیا جاییکه کسی نمیشناسدت دلم میخاد دراز بکشم چرا خدا نمیخاد اصلا همین الان که این حرفو زدم فوری زنگ در زده شد چندتا دیگه رو فرستاد خونمون 😑😑😑 دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 منم کار پیدا نکردم تازه فوق لیسانسم دارم😢 منم فوق لیسانسم لعنت به گور پدر کرونا که ارشدم توی کرونا مجازی شده بود یادم میفته اعصابم بهم میریزه دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 ببخشید عکس باید چطوری بفرستیم کسی میدونه نمیدونم قبلا گزینه بارگذاری عکس داشت الان نداره دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
مسعودm80 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 120 منم فوق لیسانسم لعنت به گور پدر کرونا که ارشدم توی کرونا مجازی شده بود یادم میفته اعصابم بهم میریزه ای لعنت به این کرونا همین بدبختمون کرد خیلیهااا ضربه خوردن ازش چ رشته ای خوندین کار نیست؟؟
کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 ای لعنت به این کرونا همین بدبختمون کرد خیلیهااا ضربه خوردن ازش چ رشته ای خوندین کار نیست؟؟ نه کار کجا بود دیوونه شدم رفتم کشاورزی خوندم به امید اینکه گلخونه بزنم یهو همه چیکشید بالا ،با این وامایی هم که میدن فایده نداره اصلا دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 آلان با این قیمتا مگر کسی شغل پدریش باشه وگرنه راه اندازیش خیلی سرمایه بره البته شنیدم جهاد کشاورزی ... وامش کفاف نمیده چه اشتباهیکردم اخه یعنی از همه چی پشیمونم،از زندگی سیر دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
مسعودm80 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 120 وامش کفاف نمیده چه اشتباهیکردم اخه یعنی از همه چی پشیمونم،از زندگی سیر شرایط همه همینه منم مکانیک خوندم تازه از علم و صنعت که دانشگاه خوبیه الان هیچ کاری پیدا نمیشه کار آزادم که سرمایه زیاد میخواد
کنارغریو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 697 شرایط همه همینه منم مکانیک خوندم تازه از علم و صنعت که دانشگاه خوبیه الان هیچ کاری پیدا نمیشه کار آز ... شما دیگه واقعا باید حرصبخوری 😂😂 دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
مسعودm80 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 120 [QUOTE=346773051]شما دیگه واقعا باید حرصبخوری 😂😂[/QUOTEواقعا خیلی ناراحتم تاپیک زدم راجبش رفتم اداره ی برق کارمنداش با عصا اومدن سر کار بعد رفتم پیش رئیسش میگه نماینده ی مجلس بیار تا ببریمت سر کار🙄😂گفتم اگه نماینده آشنا داشتم پیش تو میومدم🤌