2777
2789
عنوان

قرص آرامبخش

81 بازدید | 10 پست

من به یه دلایلی که به گذشته مربوط میشه زیر نظر روانشناس نزدیک 2 ساله دارم قرص آرامبخش و اعصاب مصرف میکنم حالا تصمیم گرفتم بزارم کنار از دیروز حتی یدونه هم نخوردم کلا خیلی بهم ریخته ام از دیروز دست خودم نیست دارم دیوونه میشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

چرا می خوای بذاری کنار 

خودتو عذاب نده 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا می خوای بذاری کنار خودتو عذاب نده

چون به یه نفر قول دادم بزارم کنار 

بعدشم نمیشه که تا آخر عمرم بخوام قرص بخورم باید از یه جایی تموم بشه بلاخره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بنظرم بزار کنار من ی مدت زانسید استفاده کردم و معتادش شده بودم گذاشتم کنار ۲هفته بی خوابی سردرد و بدن درد وبی حالی کشیدم سرتو با درس با کار با هرچی مشغول کن ب خودت برس برو ارایشگاه و..ولی فاصله بگیر ازش ...

بنظرم بزار کنار من ی مدت زانسید استفاده کردم و معتادش شده بودم گذاشتم کنار ۲هفته بی خوابی سردرد و بد ...

فعلا که از دیروز نخوردم و واقعا حالم بهم ریخته اس

بدون دکتر یدفعه نزار کنار خطرناکه باخود دکترت مشورت کن حتما چون یدفعه بزاری کنار به صورت وحشناک برمی ...

به دکترم گفتم گفت فعلا روز در میون بخور

اره حتما بحرفش گوش کن چون دیدم اطرافم بدترشده بود سرخود گذاشته بود کنار

نه دیگه فعلا روز در میون میخورم منی که روزی 4 بار قرص مصرف میکردم