2777
2789

پسر خوبیه. خوش تیپه.خوش قیافست. قد بلنده. خوش اخلاقه. منو هم دوست داره. همش بهم میگه آرزوی من همیشه دختری مثل تو بود و از این صحبتا... مهندس برقه و بشدت کاری و دنبال پیشرفت. در کل ادم خوبی بنظر میاد. اما یه مقدار حس میکنم زیادی حساسه روی صحبتم با آقایون دیگه توی جامعه...

کلا مدرنه ولی رو این حساسه یه کم.🤦‍♀️

دوسم داره و هدفامون هم برای اینده یکیه حتی کشوری که میخواستم مهاجرت کنم. 

اما راستش یه کم میترسم..... نمیدونم منظورمو درک میکنین یا نه. ولی میترسم به کسی بدم دلمو... هم از این جهت که ممکنه دلمو بشکنن چون ۶ ماه پیش عشقم قلبمو شکست و رابطمون تموم شد.(اشنایی به قصد ازدواج بود.) 💔

از طرفی هم حس میکنم لیاقت من بیشتره. این ادم همچیش خوبه ها. ولی مثلا لهجه مازندرانی داره. من اذیت میشم. یا مثلا خیلی جدیه یه وقتا. در حالیکه اخلاق من ملایمه.

کلا بد نیست ولی من حس میکنم لیاقتم بیشتره.

خیلی میگه ازت خوشم اومده و دوستت دارم و تا تهش قول بده بمونی اگه بمونی من فلان و فلان ولی اینا شاید همش حرف باشه فقط نه؟🤷‍♀️

میشه مشورت بدین چیکار باید بکنم.... جدا بشم همین اول کار یا باهاش وارد ارتباط عمیق بشم و ادامه بدم.... ۲۰ سالمه. اون ۲۵ اونورا. چند روزه اشنا شدیم.

💄🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روی همین نکته ک گفتی لهجه حساسم و خودم ردش میکنم سریع ( توهین نمیکنم فقط سلیقه است دیگه)

اینایی ک میگن تااخر بمون وفادار بمون اینا همشون دروغ میگن پاش بیفته ولت میکنن اولش با اصرار و حرفای قشنگ میان اخرش گند میزنن

سلام لهجه یعنی اصالت و شیرینه

شهریوری نیست این اقا؟

فعلا دل نباز تا بهتر بشناسیش ولی چیزایی که ازشون گفتی خیلی خوبه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

اگه یه حسی بهت میگه بیشتر از اینه لیاقتت پس گوش کن بهش

بعدا ادامه بدی توی فاز عداب وجدان میوفتی 

من داغون شدم ۶ ماه توی رودربایستی با ی نفر بودم

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

از پسرای مازندرانی فاصله بگیر

چجوری ان؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین عزیزم تا وقتی این حجم حس منفی که بهش داری به حسای مثبتت دربارش میچربه پس ببوس بزارش کنار چرا؟؟؟؟

چون همین نقاط منفی بعدا همشون میشن نقطه ضعفای بزرگ و بهت دهن کجی میکنن

من روی همین نکته ک گفتی لهجه حساسم و خودم ردش میکنم سریع ( توهین نمیکنم فقط سلیقه است دیگه)اینایی ک ...

دقیقااا دقیقاااا

منم از همین میترسم

و اینکه من ازش سرم

خودشم اینو میدونه میخواد نگهم داره

من لهجه اذیتم میکنه...

💄🩺

دقیقااا دقیقاااامنم از همین میترسمو اینکه من ازش سرمخودشم اینو میدونه میخواد نگهم دارهمن لهجه اذیتم ...

من خیلی سعی کردم چندروزم صحبت کردم ولی دیدم خب اذیت میشم محترمانه بهشون میگفتم

ببین همین اوایل طرف ب دلت نمیشینه ردش کن فک نکن صحبت کنی اوکی میشی

سلام لهجه یعنی اصالت و شیرینهشهریوری نیست این اقا؟فعلا دل نباز تا بهتر بشناسیش ولی چیزایی که ازشون گ ...

اره واقعا ویژگی های خوبی داره همچیش عالیه

بجز لهجه و حساسیتش روی صحبت با مردها...

من خودم حس میکنم لیاقتم بیشتره همیشه

اون همه چیزمو پرسید ولی من نپرسیدم چه ماهیه😂

💄🩺

اره واقعا ویژگی های خوبی داره همچیش عالیهبجز لهجه و حساسیتش روی صحبت با مردها...من خودم حس میکنم لیا ...

حس میکنم یه مقدار شخصیت حامی دارن

اگر چیزی اذیتت میکنه تو رابطه و بدش به خوبش میچربه رابطه رو کات کن تا زمانیکه هنوز هردو درگیر نشدید

ببین عزیزم تا وقتی این حجم حس منفی که بهش داری به حسای مثبتت دربارش میچربه پس ببوس بزارش کنار چرا؟؟؟ ...

میدونی حس میکنم حسی بهش ندارم. ولی از همون روزای اول  عشق قبلیم رو دوست داشتم.

💄🩺