رابطه من و شوهرم اوایل ازدواجمون خوب نبود اما الان دو سه ساله که خوبه . شاید سالی یک بار دعوامون بشه. همیشه هم چه توی تنهایی چه توی جمع میگه من بهترین ازدواج رو کردم و زنم جواهره و از این حرفا . واقعا تا سه روز پیش فکر میکردم خیلی راضیه از زندگی.
سه روز پیش گوشی من مشکل پیدا کرد بهش گفتم اون گوشی قدیمیتو اطلاعاتشو پاک کن بده من استفاده کنم تا گوشیم درست شه. چیزی رو پاک نکرد همونجوری گوشیشو داد دستم رفت بیرون. منم وقتی روشنش کردم دیدم کلی نوتیفیکیشن داره توی تلگرام . رفتم چت هاشو نگاه کردم حالم بد شد. یکی دو جا راجع به من با دوست صمیمیش بد گفته بود . مثلا گفته بود امروز نمیخوام قیافه زنمو ببینم ، یا گفته بود این زنا همشون مریض و روانی هستن ، یا گفته بود خوش به حال اونی که ازدواج نکرده .
یه جای دیگه هم با خواهرش غیبت خانواده منو کرده بود . گفته بود روابط خوبی ندارن و مادرش اصلا ولش کرده و فلان .
انقدر از خوندن اینا حالم بد شده که نگو . سه روزه دارم گریه میکنم و هیچی از گلوم پایین نمیره . باردار هم هستم دلم به حال بچم میسوزه.
خودش دیروز پاپیچ شد که چته چرا اینقدر ناراحتی ؟ گفتم یه غیبت هایی پشت سرم کردی تو گوشیت دیدم . معذرت خواهی کرد گفت «اونموقع دعوامون شده بود حالم خوب نبود چرت و پرت گفتم . خواهرم هم داشت فضولی میکرد من یه اطلاعات کلی دادم که ول کنه نیاد سراغ تو سوالای الکی ازت نپرسه ».
راستش اصلا قانع نشدم از حرفاش. چون خودم پشت سرش همیشه به دوست و آشنا خوب میگم . هیچ وقت آبروشو نبردم .
از چشمم افتاده احساس میکنم با دشمنم دارم زندگی میکنم . توی روی خودم قربون صدقه میره بعد پشت سرم اینجوری حرف میزنه .
نمیدونم به نظرتون واقعا حق دارم انقدر ناراحت باشم یا به خاطر بارداری زیادی حساس شدم ؟