عده زیادی خانم و آقای نادان و بی ادب تو این سایت هستند که دغدغه اونها فقط تبادل نظر مسائل جنسی و موضوعات مبتذل و پیش پا افتاده است. من بعد تاپیک این سایت رو بلاک می کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این هرچیم تو گوگل سرچ کنه اخر یه تاپیکا اینجا بالا میاد😅
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
یعنی الان نی نی سایت دیگه نمیتونه بهت پیام بده بگه فلانی خواهش میکنم بیا تاپیک مسائل+۱۸ یا فلانی بدو بیا تایپک مادرشوهر خواهرشوهر
نکن باهاش گناه داره
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
تاپیک اخرمو ببینید متوجه میشید بیشتر تاپیک های اینجا دروغ هست و ساخته یه ذهن مریض هست
درمورد زبان لری بود
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
یعنی الان نی نی سایت دیگه نمیتونه بهت پیام بده بگه فلانی خواهش میکنم بیا تاپیک مسائل+۱۸ یا فلانی بدو ...
اگه اسی بره شمعدونیا دق میکنن
نینییار از غصه افسردگی میگیره
مونا تهرانی جوون مرگ میشه🤣
من وقتی ی نفر سوال بپرسه و بلدباشم طبق تحربه مث تعبیرخواب بیماری مشترک جواب میدم تو تاپیک جنسی شرکت نمیکنم خودمم سوالاما گاهی اینجا جوابشا پیداکردم .تاپیک بدمییینی رد شو.تو جامعه تو شهر تومحله تو کوچه فامیل خانواده ادم ناحسابی هست نمیتونیم ک دنیا رابلاک کنیم .همه جور ادمی هست مث دوستایی ک میدونی فاسدن سیگارین کافیه بااونا قطع رابطه کنی ن باکل دوستا
اگه اسی بره شمعدونیا دق میکنننینییار از غصه افسردگی میگیرهمونا تهرانی جوون مرگ میشه🤣
طفلکی ها. خیلی درناکه براشون یک نفر کم میشه ازکاربرا
هرکسی خودش انتخاب میکنه توچه تاپیکی بره بخونه کسی مجبورش نمیکنه که فلانی باید برید اینجا بخونی خودت خواستی رفتی خوندی دیگه بعدش دوست نداشتی اونجور که باید پیش نرفته تهش باب میلت نبوده دلیل براینکه به کاربرا توهین کنی نیس
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.