sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 عنوان کبدم بزرگیش لب مرزه فاکتور هاشم خیلی خیلی کم بالاست چیکار کنم 200 بازدید | 30 پست نگران شدم دکتر گفت جای نگرانی نیست ولی من نگران شدم چیکار کنم نرمال بشه باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره 1403/04/29 | 09:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kinova2 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2856 اگر تهرانی یه دکتر هست به اسم موید علویان تو میدان فردوسی خ سپهبد قرنی الهی خدا حفظش کنه عالیه حتما برو پیشش
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8860 هم پرهیز غذاییقرص کبد لیور گلخاکشیر ناشتا جوشیدهورزش و پیاده روی حتما اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 فست فود و سرخ کردنی و نوشابه رو حذف کن اوکی میشی فست فود خیلی وقته نمیخورم باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
فلوریندا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 949 شکر رو حذف کن و روغنای پالم دار مصرف نکن سبزیجات بیشتر استفاده کن و نون و برنجم کم کن سه ماهه اوکی میشی
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 غذای چرب میخوری؟ تحرک روزانه ات در چ حده؟ درحد کار خونه ن اتفاقا کمترین روغن رو استفاده میکنم باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
فلوریندا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 949 شکر رو حذف کن و روغنای پالم دار مصرف نکن سبزیجات بیشتر استفاده کن و نون و برنجم کم کن سه ماهه اوکی م ... ورزشم بکن
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 آنزیم هات چنده؟ چربی داری؟ ن چربی ندارم سونو دادم گفت بزرگی کبدت لب مرز هست toalبلیروبینم باید ۱.۲باشه ۱.۱۶هست همین بقیش همش نرمال که دکتر گفت اصلا مهم نیست باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
yekzan عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 7175 یعنی شما تغذیه ات خیلی سالم و کامل هسبازم کبدت بزرگ شده ؟!!عجیبه
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 آنزیم هات چنده؟ چربی داری؟ Direetبایروبین هم ۰.۲۹هست فاکتورش زده باید بین ۰-۰.۳باشه باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 یعنی شما تغذیه ات خیلی سالم و کامل هسبازم کبدت بزرگ شده ؟!!عجیبه نمیکنم سالم و کامل ولی خب تاحدودی رعایت میکنم باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 اگر تهرانی یه دکتر هست به اسم موید علویان تو میدان فردوسی خ سپهبد قرنی الهی خدا حفظش کنه عالیه حتما ... شیرازم باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره