2777
2789

جبهه نگیرینا ولی من هر دری میزنم اینجا یه چکه امید بگیرم همه مینالن از خدا میگن هیچکاری نکرده واسمون و فلان🥲بابا یکم امید یکم ذوق یکم شوق

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دنیا همینه 

توی دنیا دنبال خوشی نباش 

البته که گاهی خوشی و شادی هم هست و ما آدم ها خوشی هارو معمولا اعلام نمیکنیم 

چون نیاز به همدردی داریم غم هارو اعلام میکنیم

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏

نه اینطوری نیست 

همه زندگی ها کم و زیاد ، کوچیک و بزرگ دارای روزهای شاد و معجزه وار هستند 

مردم کشور ما به دلایل مختلفی بعد منفی رو می‌بینند و اکثرا انسانهای منفی ای هستند 

به همین دلیل در حال گلایه آمد و نمی‌دونم که با این گلاسه ها بدتر انرژی منفی رو جذب می‌کنند و بیشتر و بیشتر میشه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

تازه بدتر هم هست. کسایی هستن که گوشی هم ندارن بیان نی نی سایت دردشون رو بگن. کسایی هستن که از خستگی سر سفره ی غذا خوابشون میبره. زندگی خیلی سخت تر و بدتر هست. اینجا اتفاقا فانتزی و مشکلات گوگولی و از سر شکم سیری زیاده. 

عزیزم ،زندگی همش جنگه ،گاهی پیروزی گاهی میبازی ،ولی جنگ ادامه داره

خیلی از داستان های زندگی اینجا هم واقعیت داره،من دور و برم نمونه هاشو میبینم .اینجا مردم با خیالت راحت از درد و غمهاشون میگن، امیدوارن که راهی کسی جلو پاشون بزاره بدون اینکه شناخته بشه. قصاوت بشه سرکوفت بخوره 

و خدایی که در این نزدیکیست...

عزیزم اینجا کسی از خوشی هاش نمیاد بگه همه میان برای درد دل و  فلان

و البته خیلی هامون ناشکر هستیم و عادت کردیم به ناله کردن و غر زدن

زندگی بالا و پایین داره...رنج و سختی داره اما خب آدم باید همیشه امیدوار باشه و از زندگی بهترین استفاده و لذت رو ببره

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

منم تاپیک امیدوارانه میزارم میان میگن شاید یکی دلش بخواد چرا پز میدی😐😶اینجا دلشون میخواد فقط گریه کنی کسی چشم دیدن خوشحالیتو نداره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤