سلام خوبین. من خیلی وقتا میبینم یکی وضع زندگیش خوبه، یه خونه خیلی خوشگلی یا ماشین مدل بالایی، یا حتی مغازه درست حسابی و کسب و کاری که خوب به یه جایی رسیده، غبطه میخورم یه وقتایی هم حسودی میکنم
و میگم چی میشد منم اوضاعم خوب بود
اگه حالم بهتر باشه، یه ماشالله میگم لاحول و لاقوه الا بالله میگم که چشم نزنم طرفو
یا یه آیه ای هست به این مضمون که - چشمانت را مدوز به متاعی که به او از دنیا دادیم. رزق پروردگارت بهتر و باقی تر است - که آخرای سوره طاهاست رو میگم
اما دیشب یه فکری به ذهنم رسید. من موقعی که مجرد بودم حسرت ازدواج زیاد داشتم کافی بود یه زوج ببینم دست همو گرفتن قدم میزنن یا... خیلی غصه میخوردم و از یه جا به بعد شروع کردم برای خوشبختی دیگران دعا کردن و حتی صلوات فرستادن تا انرژی منفی از خودم دور کنم و بعد دو سه ماه ازدواجم جور شد! 😊
تصمیم گرفتم تو وضع مالی هم خودخواه نباشم و برای همه دعا کنم هرکسی وضع نامناسبی داره یا حسرتی به دلشه برطرف بشه و هرکسی پولداره پولش بیشتر بشه دلش شادتر بشه کسب و کارش رو خدا بابرکت تر و حلال تر کنه
که حداقل بار منفی رو از خودم دور کنم 😄
و این رو از یه عالم معتبر هم شنیدم که هرچیزی که میخواید رو برای امثال خودتون هم دعا کنید مثلا خونه میخواید برای هرکسی از اطرافیان خونه نداره دعا کنید
و خیلی به نظرم راه قشنگیه خواستم باهاتون به اشتراک بذارم. و قطعا این کار قلب آدم ها رو هم نسبت به هم مهربون تر میکنه و مشکلات اخلاقیمون هم کمتر میشه
حتی اگه با همسرتون مشکل دارید هم میتونید برای هرکسی این مشکلو داره دعا کنید یا برای هرکی با همسرش خوبه دعا کنید عاشق تر بشن
و طبق تجربه میدونم که اولش درد داره آدم زورش میاد این دعا رو کنه ولی به مرور حس سبکی داره که اصلا نگم براتون!
موفق باشین 🥰