2777
2789
عنوان

بچها یسوال

130 بازدید | 25 پست

من با رلم چند ماهه کاتم 

الان اون رل زده  

من میخام برگرده خیلی شب وروز فکرم درگیره از نبودش

بنظرتون دفع رقیب بزنم براش باشمع تراپی ک رقیبم پوچ بشه گناه داره؟؟ 

ترو خدا ج بدینننننن خواهشاااا

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

خدا شفا بده 🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رفته رل زده یعنی دیگه نمیخادت برا چی برگردی غرورت اجازه میده ؟ اصلا غرور ب کنار خودت کنار میای ...

اذیتش کردم زیاد

😐😐😐😐😐😐😐رل که کلا هیچی نیس،که بخوای زندگیتو صرفش کنی

حالا اگه شوهربود یچیزی

اونم اگه مثلا یکی طلاق بگیره،بعد شوهرش ازدواج مجدد کنن

خیلی احمقانه اس بخوای بااین چیزا برگردونیش

این که رله،بش فک نکن

دنباال اینکاراهم نرو خیری توش نی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اذیتش کردم زیاد

وقتی زود جات پرشده یعنی تو دلش نبودی

نمیشه هروقت یکیو نخواستی اذیتش کنی بعد که خواستی بری دنبالش

سینماییه جنگل پرتقال رو حتما ببین درهمین مورده،ادمایی که عاشقتن بخاطر تو تا ته دنیا صبر نمیکنن،یه دوره دوستت دارن،اگه اذیتشون کردی دیگه برنمیگردن

قبول کن اینو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شمع تراپی چرت و پرته؟

راسی دفع رقیب برا رقیبه،رقیب الان خوده تویی

وقتی زود جات پرشده یعنی تو دلش نبودینمیشه هروقت یکیو نخواستی اذیتش کنی بعد که خواستی بری دنبالشسینما ...

فک میکنم روانیش کرده بودم  اونموقع😄

اللن دلم تنگه خیلیییی