من همش از بچگی میلم به چیزای شوره هر چیزی که شور باشه یا بشه بهش نمک زد از پفک تا پنیر و لواشک تخمه چیزای ترش که بشه نمک زد مثلا غذارو دوست دارم چون نمک داره نمیدونم چرا اینجوریم بدنمم پف زیادی داره و میدونم بخاطر نمکه ولی نمیدونم چرا انقدر دوست دارم چی بدنم کمه؟ باید چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمک دریا گرفتم فقط پاچیدن به غذا نیست مثلا کشک و پنیر پفک و چیپس و.. بعد انقد شوره مجبورم بعدش اب بخورم ،مثل گوسفندا که بهشون اب و نمک میدن سنگین بشن باد میکنن 😂😑
من عاشق نمک بودم ینی سرسفره نمک نبود غذا کنسل بود. یه مدت دیدم پف داره صورتم پاهام ورم داش اولش اهمیت ندادم تااینکه درحدی ک توکفش جانمیشد انگشترم تودستم نمیرفت، .رفتم آزمایش دادمو دکتر گفت نمک توبدنت سم تولید کرده و زیرپوستت آب جم شده . الان سالهاس ک نمک رو قط کردم اما هنوزم هراز گاهی عوارض اون مصرفا رو دارم. اگه میخا زنده بمونی از همین امروز قطعش کن نمیدونی چقدر خرج کردم تا بتونم درمان شم.