2777
2789
عنوان

نمک زیاد چیکار میکنه

644 بازدید | 27 پست

من همش از بچگی میلم به چیزای شوره هر چیزی که شور باشه یا بشه بهش نمک زد از پفک تا پنیر و لواشک تخمه چیزای ترش که بشه نمک زد مثلا غذارو دوست دارم چون نمک داره نمیدونم چرا اینجوریم بدنمم پف زیادی داره و میدونم بخاطر نمکه ولی نمیدونم چرا انقدر دوست دارم چی بدنم کمه؟ باید چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پف کردی و همچنان میخوری نمک. خب عزیز رعایت کن

خیلی سختمه جلو خودمو بگیرم همین الان دارم فکر میکنم برم یچی بردارم کلی نمک بزنم بخورم،میدونی چجوری بهش فکر میکنم دلم اب میفته رو چیزای چرب هم مثل ذرت مکزیکی اینجوریم ولی درصدش از میل به نمکم خیلی کمتره نمیدونم چرا اینجوریم

نمک دریا بخر از عطاری ها

نمک دریا گرفتم فقط پاچیدن به غذا نیست مثلا کشک و پنیر پفک و چیپس و.. بعد انقد شوره مجبورم بعدش اب بخورم ،مثل گوسفندا که بهشون اب و نمک میدن سنگین بشن باد میکنن 😂😑

منم همینطور ب جز اینایی ک گفتی عاشق خیارشور هم هستممم یعنی میمیرم براش🥲همیشه هم فشارم پایینه هیچوقت ...

من فقط از چیزای شور میلم به خیارشور نمیره ولی گوجه با نممممک 🥲اخه به من پف بیش از حد داده 

من عاشق نمک بودم ینی سرسفره نمک نبود غذا کنسل بود. یه مدت دیدم پف داره صورتم پاهام ورم داش اولش اهمیت ندادم تااینکه درحدی ک توکفش جانمیشد انگشترم تودستم نمیرفت، .رفتم آزمایش دادمو  دکتر گفت نمک توبدنت سم تولید کرده و زیرپوستت آب جم شده . الان سالهاس ک نمک رو قط کردم اما هنوزم  هراز گاهی عوارض اون مصرفا رو دارم. اگه میخا زنده بمونی از همین امروز قطعش کن نمیدونی چقدر خرج کردم تا بتونم درمان شم.