2777
2789
عنوان

دیشب بهم گفت کجا میخوای بری

276 بازدید | 16 پست

دیشب خونه مامانم اینا  نامزدم زنگ زد گفتم پریشب ساعت ۱خوابیدیم ساعت ۵.۵ بیدار شدم الان ساعت دهه ولی خیلی خوابم میاد گفت بهم گفتی میخوای موهات و رنگ کنی گفتم نه خیلی خوابم میاد گفت داری منو میپیچونی کجا میخوای بری خیلی کلافه شدم دیگه خوابم نگرفت بهش پیام دادم حرفت روی اعصابه گفت شوخی کردم باهات بیجنبه بخواب گفتم دیگه فیلم هاوایی و داره میده میخوام ببینمش 

هی گیر داد کدوم شبکه ،اسم شبکه 

تا اسم شبکه رو فرستادم پرسیدم میخوای ببینی گفت نه 

نظرتون راجب این حرکتش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیچیده بود نفهمیدم.شاید چون نخوابیدم.🤣🤣 همش نوشتی گفتم گفت گفتم گفتی گفت 😁😁😁

گفت جایی میخوای بری ،داری میپیچونی ؟ تو که این ساعت نمیخوابی ،بدو بگو کدوم کانال فیلم هاواییه 

دعواتون میومده وگرنه هیچی نبوده

اینکه یکی بگه تو که عمرا این ساعت بخوابی ؟ میخوای بپیچونی 

یبارم قهر  بودم دیر جوابشو دادم عمدا میگفت راستشو بگو کجا بودی جواب نمیدادی

دیگه تا ۱ نخوابیدم پیامم میداد جواب میدادم ولی حسم میگه شکاکه میگم فردا روز فک کن این بزاره دوروز من ...

با شناخت بیشتر و زمان دادن به رابطه اعتماد هم‌میاد فکر بد نکن عزیزم 🤍

اره حسم میگه شکاکه کاری نکرده ها ولی حس درونیم میگه شکاکه

از در دوستی وارد شو..

براش تعریف کن که مثلا دوستم نامزدش بهش شک داشته و  یکی دوتا مثال در حد مثلا طرف حموم بوده و دیر جواب داده یا سایلنت بوده و نمیدونسته  یا حتی شارژش تموم شده بوده بزن..

ببین عکس العملش چیه..

زیادی اب و تابش نده..

حتمنم حصوری براش تعریف کن که چیرش و ببینی

اینکه یکی بگه تو که عمرا این ساعت بخوابی ؟ میخوای بپیچونی یبارم قهر بودم دیر جوابشو دادم عمدا میگفت ...

عزیزم تو رابطه این مشکلات زیاده 

گاهی شک میکنید

گاهی حالتون خوب نیست 

پیش هم‌که نباشید باور ندارید همو