2777
2789
عنوان

به کسی که بچه ی نزدیک پنج ماهش سقط شده چی باید گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست
عزیزم خدا بزودی دومی رو هم بهش میده ازش بخواه منم دعا کنه منتظر دومی هستم سالهاست

انشاالله ، چشم شماهم همینطور 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگم بهش که آروم بشه ؟ سه شبه نخوابیده از فکرش ، هی میگه بچم وقتی سقط شد دهنش باز مونده بود

حال خاله ات کامل درک میکنم منم آخرین تصویر از بچه آن اصلا یادم نمیره.

این درد هست که تا آخر عمر آدم مثل یه خلا با آدمه . باید زمان بگذره تا آدم خودش پیدا کنه 

سعی نکنید ندارید گریه کنه بذارید خالی بشه فقط با جملات کوتاه که حق داری ناراحت باشی و یا اینکه ما درد شما تجربه نکردم اما میتونم همدرد ات باشم و... سعی کنید ارومس کنید 

ان شاالله جوانه دوباره خدا بهش میده اون طفل معصوم هم شفاعت اون دنیا اش شده.😭

فقط مرتبه بعدی باردار شد بگید آبه ۲۵ و۲۶ سوره کهف بنویسه و از اولین روز که متوجه شد بارداره تا روز آخر به شکمش ببنده

حال خاله ات کامل درک میکنم منم آخرین تصویر از بچه آن اصلا یادم نمیره.این درد هست که تا آخر عمر آدم م ...

عه باشه چشم حتماً بهش میگم

اینا هی کردن تو بوق و کرنا از ماه دومش ، همش میگیم چش خوردی

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
عه باشه چشم حتماً بهش میگماینا هی کردن تو بوق و کرنا از ماه دومش ، همش میگیم چش خوردی

آره واقعا اینم میخواستم بگم اصلا تاقبل سه ماه هم نگه .

منم هنوز که هنوزه هم مامانم هم همسرم  معتقدند از چشم بوده 

به هر حال با هر دلیلی قسمت اون بوده . سخته می‌دونم اما چاره ای هم نیست 🥺😔

آره واقعا اینم میخواستم بگم اصلا تاقبل سه ماه هم نگه .منم هنوز که هنوزه هم مامانم هم همسرم معتقدند ...

انشالله که غمش کمرنگ تر بشه ، من که هیچ درکی ندارم ازش 

دلتون شاد باشه همیشه بانو که این غم به چشم نیاد ❤️🙏