2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

849 بازدید | 24 پست

بچه ها زندگی بعد از طلاق چجوریه، هر کی تجربه داره بیاد بگه اگه بد بوده اولش الان اوکیه هم بگه چیکارا کرده که وضع خودش و زندگی خوب شده،کلا هر چی که داره همه رو از تجربیات بگین خواهشاً 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره همسر سابقتو دوست داشته باشی یا خیر،اگه ازدواجت مثل من سنتی و بدون عشق بوده باشه که بعد طلاق راحت میشی.فقط خودتو مشغول کن ،من که رفتم سرکار و درسم ادامه دادم‌.

والله من چند نفر رو دیدم طلاق گرفتن وضع زندگیشون عالی شد

چون مهریه میگیرن 

از طرفی هم میرن با این مرد و اون مرد دوست میشن مخصوصا با مردای متاهل

ازشون پول میکشن

*حالم ازتون بهم میخوره بدبختای پولی*

عزیزم اگه میخوای طلاق بگیری سعی کن بعد طلاق زندگی خوبی واسه خودت بسازی ولی ن اینطوری❤️

انشالله که خدا کمکت کنه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
حس خلأ نداری الان؟ یکم بیشتر توضیح میدی؟

نه چه خلا ای؟حس خوب رهایی از کتک خوردن و بددهنی های یه ادم نامردو دارم فقط.البته من چند سال جدا شدم،ولی سه ماه بعد طلاقم ادامه تحصیل دادم و سرکار رفتم.من بچه هم دارم

بستگی داره همسر سابقتو دوست داشته باشی یا خیر،اگه ازدواجت مثل من سنتی و بدون عشق بوده باشه که بعد طل ...

نه سنتی نیست، با عشقه، اونم خیلی زیاد، ولی انگار عشق همه چیز نیست، طرفم زیادی حساسه رو همهههههه چی ، همش بحث و دعوا، تهدید، خسته شدم دیگه

ان شاالله....مرسی گلم

خواهش میکنم❤️

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم