2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 24 پست
نه سنتی نیست، با عشقه، اونم خیلی زیاد، ولی انگار عشق همه چیز نیست، طرفم زیادی حساسه رو همهههههه چی ، ...

اگه طلاق گرفتی برو دنبال کار باش ،به هیچ وجه هم با کسی اشنا نشو حداقل تا یک سال،به زندگیت برس،به خوشیات و اگرم بچه داری بیشتر تمرکز کن رو بچه ت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه مطلقه ها ک اینکارا رو نمیکنن😊

اگر منظورم رو بد رسوندم معذرت میخوام

اگه نظرم رو با دقت خونده باشین نوشتم چند نفر

منظورم همه نبودن

ما خانوم مطلقه داریم که با وجود سختی و محدودیت تونسته بهترین ها رو واسه ی بچه هاش محیا کنه من دست تک تکشون رو میبوسم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
میشه یکم بازش کنی

من شوهرمودوست داشتم وبرگشتیم بهم ولی تواون یکسال خیلی ادمامتلک مینداختن ویه جوری بود بین زمین واسمون جهیزیه ای که باهزارامیدخریده بودی جلوچشمات بود باچه امیدی رفته بودی وچجوربرگشتی بقیه اقوام ازت انتظاربگووبخندداشتن وانگارنباید ناراحت باشم 

گاهی انسانم آرزوست
من شوهرمودوست داشتم وبرگشتیم بهم ولی تواون یکسال خیلی ادمامتلک مینداختن ویه جوری بود بین زمین واسمون ...

دقیقاً منم به همینا فک میکنم خیلی سخته، دیگه جون تحمل اینچیزا رو ندارم واقعاً، فامیل هم بشدت سممممم!!!!

بستگی داره همسر سابقتو دوست داشته باشی یا خیر،اگه ازدواجت مثل من سنتی و بدون عشق بوده باشه که بعد طل ...

مگه سنتی عشق بوجود نمیاد😐😐

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
دقیقاً منم به همینا فک میکنم خیلی سخته، دیگه جون تحمل اینچیزا رو ندارم واقعاً، فامیل هم بشدت سممممم! ...

من پدرومادرم تحصیلکرده بودن هواموخیلی داشتن ولی عمه ومادربزرگ وزن عمووخاله مشکلم اونابود

گاهی انسانم آرزوست
من پدرومادرم تحصیلکرده بودن هواموخیلی داشتن ولی عمه ومادربزرگ وزن عمووخاله مشکلم اونابود

خانواده حمایتگر داشتن خیلی خوبه، پدر و مادر من سن بالان با عقاید متفاوت از من و اصلا نمیتونم تو هیچی روشون حساب باز کنم، و من الان که متاهلم کل فامیل حرف خودم و شوهرمه زیادی رومن رومون، دیگه وای به روزی که این جدایی جدی بشه و بفهمن، خدا به فریاد برسه!