2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فروردین هستم

فروردین ماهی . یک نگرانی پولی مالی داری تا یک زمان دیگ پوچ میشه وی خبر خوشحالی کننده داری و خبر ی بارداری ب گوشت میرس اسم مونا مینا مهسا خبر برات افتاده خبری برات فاش میشه تعجب میکنی ..

نسرین نرگس نازنین ی قدم برات برمی‌داره تعجب میکنی 

خودت از ی دوب شکی دیگ بیرون میای ...روی هورمون هات مشکل افتاده ک تا دو وعده دیگ از بین میره

دوستان من کلی فاا ل ت و تاپیک ی خانوم بود گرفتم ....دیدم زیاد شدن ب این چند نفر گفتم بیاید اینجا

خواهش میکنم برای من بگیر 

ایا به ارزوم میرسم تا چندماه دیگه ؟

خرداد ماهی ام 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
خواهش میکنم برای من بگیر ایا به ارزوم میرسم تا چندماه دیگه ؟خرداد ماهی ام

خرداد ...

چ کنم چ کنم پولی مالی داری ک تا ی وعده دیگ اوکی میشهجا ب جایی منزل و فعلا ندیدتا ۴ زمان دیگ این جاب جایی منزلت طول میکشه ..خودت بر سر ی دوراهی موندی ک از این دوراهی بیرون میای بلاتکلیفی ...اوضاع پولی مالیت اوکی میشه امضا خوردن سند ..تغییر تحول ..نذری کردی ادا میشه .با ی خانوم بحث وجدان داری تا یک وعده دیگ برات ب شادیه

مرداد مسیر زندگیت بازه روی موهات میخای کراتین کنی حالا درستش کنی یا خیلی ب هم ریخته شده ی تغییرشکل میخوای بدی سندی برات مهر میخوره کیس احساسات دوستت داره همزاد داری سعی کن از بین ببریش