2777
2789
عنوان

علائم کمبود محبت چیه

1464 بازدید | 33 پست

میدونین.. من اصلا باکسی جور درنمیام و روابط اجتماعیم خوب نیستش

نمیتونم نه بگم، زود معذرت خواهی میکنم، خیلی احتیاط میکنم، میترسم طرف از دستم ناراحت بشه، حتی خیلی سعی میکنم طرف رو خوشحالش کنم که ناراحت نشه

نمیتونم همدلی کنم، محبت کنم، کلا مهربونی رو بلدنیستم 

همینطور خیلیم رقابتی هستم دوست دارم همشون توگه کنن بهم 

هرچند.. مشکلم چیه بنظرتون

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور هستم 

بخشیش نشانه های کمال گرایی و نوع دوستی افراطی هست 

اینکه اعتناد بنفس نداری باعث میشه دیگران رو همیشه ارجه تر از خودت بدونی پیشنهادم مشاوره و تمرینات عملی هست

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

احساسات شما کاملاً قابل درک هستند و به نظر می‌رسد که ممکن است با کمبود محبت مواجه باشید. این مشکل می‌تواند تأثیرات زیادی بر روابط اجتماعی و رفتارهای شما داشته باشد. برخی از علائم کمبود محبت عبارتند از:

1. **احساس تنهایی و انزوا**: افرادی که کمبود محبت دارند، ممکن است احساس کنند که تنها هستند و کسی به آنها اهمیت نمی‌دهد.

2. **عدم توانایی در ایجاد ارتباطات پایدار**: این افراد ممکن است نتوانند روابط دوستانه و عاطفی پایدار برقرار کنند و به سرعت از دیگران جدا شوند².

3. **نیاز به جلب توجه**: افرادی که کمبود محبت دارند، ممکن است همیشه به دنبال جلب توجه دیگران باشند و دوست داشته باشند که از آنها تعریف شود.

4. **کمبود عزت نفس**: این افراد ممکن است احساس کنند که ارزشمند نیستند و به خودشان اعتماد نداشته باشند.

5. **رفتارهای رقابتی**: ممکن است همیشه بخواهند در رقابت با دیگران برنده شوند و به دنبال تأیید و تحسین دیگران باشند.

اگر این علائم را در خودتان مشاهده می‌کنید، مهم است که به خودتان اهمیت بدهید و سعی کنید راه‌هایی برای بهبود روابط اجتماعی و افزایش محبت به خودتان پیدا کنید. مشاوره با یک روانشناس می‌تواند به شما کمک کند تا با این مشکلات بهتر کنار بیایید و راه‌حل‌های مناسبی پیدا کنید

تیپ شخصیتیتو میدونی؟

من حتی به خودشناسی هم نرسیدم نمیدونم کی هستم.. 

ولی احساساتی

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
شخصیت مهرطلب داریمثل منی

اره شایدم برمیگرده به اعتماد به نفس..

همون خط چهارمت رو خواستم بگمشخصیت مهر طلب داری

نه فکرنمیکنم اخه احساس تنهایی هم میکنم 

مثلا فکرکردی توی یه مکان هستی که همه اونجان بعد خودت حس میکنی یچیزی توی زندگیت کمه.. مثلا حس میکنی تنهایی توی اون مکان ولی جای شلوغیه

عزت نفس گلم رو عزت نفست کار کن اول تمرکزتو بذار رو خودت ،خودتو بسازی دیگه توجه یا عدم توجه دیگران بر ...

نمیدونم فکرکنم این ربشه به کودکی داره اینطور نیست؟

من حتی به خودشناسی هم نرسیدم نمیدونم کی هستم.. ولی احساساتی

مشکلی نداری منم همینم

باید کنار بیایم

سعی کن خودتو بشناسی و دوست داشته باشی

کمکی خواستی درخواست بده حرف بزنیم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
منم اینطور هستم بخشیش نشانه های کمال گرایی و نوع دوستی افراطی هست اینکه اعتناد بنفس نداری باعث میشه ...

خب مشاوره که نمیتونم برم

کتاب هم اصلا نمیخونم 

خودمم از پسش برنمیام به یه کلاس احتیاج دارم که حتمن برم نکته هارو یادداشت کنم، همه‌چیو بررسی کنم، مدرسه هم باید تغییر کنه حتی )::