2777
2789
عنوان

فک کنم اکسم رل زد

531 بازدید | 21 پست

حقیقتا من عاشق یه پسری شدم و دختر دایی دوستم که می‌شد اکس اون پسر(پسره هنوز طرفو دوس داشت)رفت بهش گفت که فلانی دوست داره 

بعد یه مدت پسره اومد و گفت بیا رل بزنیم منم قبول کردم که بعد از یه هفته کات کردیم بعد از اینکه کات کردیم پسره رفت پیش اون اکس قبلیش و گفت من هنو دوست دارم بیا رل بزنیم طرف قبول نکرد چون یکی دیگرو دوست داشت حالا اصل ماجرا اینه که وقتی من با اون پسره رل بودم یه دختره اومده بود پیویش بعد پسره ایدیشو داد منم رفتم گفتم با دوس پسرم کاری نداشته باش و فلان (که فک میکنم ساختگی بود و پسره خودش همچین نقشه ای با دختره کشیده بود) بعدم دیشب پسره آخرین بازدیدشو بست ولی یه روز بعد باز کرد که منم میشناسمش وقتی رل میزنه باز میکنه به طرف هم میگه که آخرین بازدیدتو باز کن اون دختری هم که یبار بهش درخواست داده بود بازدیدش بسته بود اما الان باز کرده و چندباری هم دیدم که آخرین بازدیدشون یکی در اومده اما پسره دختره رو فالو نکرده ولی دختره پسره رو فالو داره

نمیدونم چیکار کنم من واقعا دوسش دارم

حالا هم من پسره رو فالو دارم هم پسره منو

و اینکه تقریبا یه هفته پیش پسره اومد بهم گفت دوباره مثل قبل بشیم من رد کردم با اینکه عاشقش بودم و هستم چون گفتم که داره گولم میزنه دوباره و مثل دفعه قبل میشه پس ردش کردم و گفتم اکه دوسم داشته باشه دوباره بر میگرده

و دختر دایی دوستم اکس اون پسره دیلیت اکانت کرده بعد این پسره بیو گداشته بود بدون تو نمیشه یدونه هم پست گذاشته بود که بهت نمیگم برگرد اما منتظرتم و فلان و اینا ممکنه اینا بخاطر من باشه؟

آلانم که رفتم چکش کنم دیدم بیو شو گذاشته (روال کن دیگه نبینمت) چیکار کنم؟ میشه راهنماییم کنین؟ من میخوام عاشقش کنم دوباره برگرده من عاشقشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززم من ۲۲ سالمه و این عشق من هم الکی نیست من واقعا عاشقش شدم دوران بلوغ و نوجوونی من نیست که

توهمون ۲۲ سالگی هم ادم ممکنه هنوز خام باشه من ک نمیگم عاشق نیستی اما این ک عشق چیه هم تعریفش تو سن شما تا ۳۰ سالگی متفاوت هست...و همین ک طرف گفته پیام یده ب اکسش و شماهم دادی این نشونه جالبی نیست یعنی هنوز جا داره برا پخته شدن به بدی بهت نمیگم والا چون هر روز میبینم اینارو تو دادگاه پاسگاه 

توهمون ۲۲ سالگی هم ادم ممکنه هنوز خام باشه من ک نمیگم عاشق نیستی اما این ک عشق چیه هم تعریفش تو سن ش ...

ببخشید فک کنم منظورم رو درست متوجه نشدید من به اکسش پیام ندادم اون به اکسش پیام داده

پسره یه بار میگه از تو خوشش میاد دوباره میگه از اون یکی خوشش میاد دل نیست که دلستره برا همه کف میکنه

نه بعد از اینکه اون اکس ردش کرد اومد سراغ من الان هم احساس میکنم واقعا دوسم داره میشه بگید بنظرتون رل زده یا نه؟ 

منظورش از اون بیو چیه ینی؟