2777
2789
عنوان

رنگ چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 91 پست
ابروهاتو اصلا دست نزدی و خیلی پر پشته

چون مرتبه و پیوندی هم ندارم واسه همین ور نمیدارم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

سعی میکنم بذارم. چشم شما چه رنگیه؟

مرسی.😘

من باور می کنی نمی دونم؟

مشخص نیست رنگ چشمم دقیق😂 .

ولی بیشتر به سبز پررنگ می خوره 

یه عده میگن میشی‌

یه عده میگن طوسی 

یه عده میگن نارنجی🙄😂

حالا نمی دونم .

هر چی مخاطبم دوست داشته باشه همون 😂

ولی خودم عشق مشکلم

چشم و ابرو مشکی وای🥺😍

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی.😘من باور می کنی نمی دونم؟مشخص نیست رنگ چشمم دقیق😂 .ولی بیشتر به سبز پررنگ می خوره یه عده میگن ...

احتمال زیاد همون میشی باشه

میخواید عکس بذارید شاید من و کاربرهای دیگه تونستیم تشخیص بدیم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

چشمات خیلی خوشگله عزیزم.🥺فک کنم این دیگه یه مشکیه واقعیه😂❤️

مرسی لطف دارین😍💙

ولی انگار چشم و ابروم شبیه پسرها هست چون یکی از کاربرها نوشته پسری و الان هم جواب پست هام رو نمیده😂😂😂😂

احتمال زیاد همون میشی باشهمیخواید عکس بذارید شاید من و کاربرهای دیگه تونستیم تشخیص بدیم

میزارم بعدا اگه باشی 

متاسفانه عکس داخل گوشیم نیس و دوربینمم نیاز به تعمیر داره🙄💔

میزارم بعدا اگه باشی متاسفانه عکس داخل گوشیم نیس و دوربینمم نیاز به تعمیر داره🙄💔

اشکال نداره

اگر دوست داشتید تگم کنید

مرسی لطف دارین😍💙ولی انگار چشم و ابروم شبیه پسرها هست چون یکی از کاربرها نوشته پسری و الان هم جواب ...

😂😂❤️

نمی دونم والا ولی شاید بخاطر ابروهات باشه ماشالا پرپشت و مشکی و جذاب😁😂❤️

😂😂❤️نمی دونم والا ولی شاید بخاطر ابروهات باشه ماشالا پرپشت و مشکی و جذاب😁😂❤️

اگه اینطوریه فردا ازشون ی نخ میسازم بعد نگید چرا😂😂😂

کلا با جنس مخالف و پسرا میانه خوبی ندارم و تاحالا دوست پسر هم نداشتم حالا این وسط یکی هم منو با پسر اشتباه گرفته😂😂😂😭😭

چرا آخه😫😫😫

اگه اینطوریه فردا ازشون ی نخ میسازم بعد نگید چرا😂😂😂کلا با جنس مخالف و پسرا میانه خوبی ندارم و تاح ...

به دل نگیر 😘

یه چیزی گفت حالا😁

پسرا مگه دل ندارن 😂😂.

البته اگه به منم بگن به احتمال زیاد ناراحت بشم🤷‍♀️😂

به دل نگیر 😘یه چیزی گفت حالا😁پسرا مگه دل ندارن 😂😂.البته اگه به منم بگن به احتمال زیاد ناراحت بشم ...

دلشون بخوره تو سرشون که باعث بدبین شدن کاربرها شدن😂😂😂😭😭😭