2777
2789

هرکاری پیش میاد دورهم جمع میشن کمک میکنن من خداروشکر خانواده شوهرم از رده خارجن خانواده خودمم مادرم همیشه دنبال بهانس واسه هرکاریم میگه بد موقع حتی زایمانم و بارداریم میگفت زایمانت دم عیده بد موقعس بارداریت با عروسی خواهرت همزمانه بدموقع اس انگار دست خودمه الان اثاث کشی دارم با ی بچه ۵ ماهه فوق العاده بیقرار  تنهایی دارم دور خودم میچرخم مادرم بجای اینکه تعارف بزنه بیام کمک و فلان برگشته میگه فردا خواهرت نذری داره دعوت کرده بیایین درحالی که خواهرم حتی نکرده ب خودم زنگ بزنه دعوت کنه ب مادرم گفته بهم بگه دوستم اثاث کشی داشت حتی خاله و زنداییی زنعموشم رفته بودن کمک ی بچه ۳ ساله داره  مادرم با اینکه تنهاس برادرامو پدرم شغلشون ی شهر دیگه اس حتی راضی نیست بیاد یروز بچمو بگیره خودم کارامو بکنم نمیخام کاری واسم بکنه شوهرمم بلد نیست نگهداره سریع گریشو در میاره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا عین خودتم خانواده شوهرم کلا از هفت دولت آزادن 

مامان خودمم که بیشتر عروس دوسته تا دختر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عزیزم بپذیر که اگر کسی کاری میکنه از لطفشه، وظیفه نیست که جای توقع یا گله داشته باشه

اگر امکانش رو داری نیروی کمکی بگیر یا همسرت جمع کنه شما هم کنار بچه کمکش کن

وقتی مامانت نمیاد کمک با این فکر ها فقط خودت رو اذیت میکنی

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

آره واقعا.

بعضی خانواده ها خیلی باهم خوبن، پشت همن، به هم سر می زنن، دورهمی می گیرن، میرن تفریح 

هیییی روزگار😣

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
به مادرت گفتی چه خواسته ای داری ازش؟

بهش گفتم اگه میشه فقط یروز بیای بچمو نگهداری من برم خونه جدیدو تمیز کنم چون جرمیگرو مواد شوینده استفاده میکنم بوش میپیچه گردو خاک واسه بچم ضرر داره مادرم سریع  برگشت گفت بد موقعس دیگه  فهمیدم دنبال بهونس نمیدونم چرا من هرکاری میکنم بد موقعس 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید