2777
2789
عنوان

چقد ب رابطه خانوادگی یسریا حسودیم میشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
عزیزم بپذیر که اگر کسی کاری میکنه از لطفشه، وظیفه نیست که جای توقع یا گله داشته باشهاگر امکانش رو دا ...

میدونم وظیفه نیست ولی اخه چی میشه یروز فقط بچمو نگهداره بخدا توقع کمک تو کارارو ندارم بچمم نمیتونم ببرم برای نظافت شوینده اینا استفاده میکنم میترسم بوش بزنه مریض شه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا عین خودتم خانواده شوهرم کلا از هفت دولت آزادن مامان خودمم که بیشتر عروس دوسته تا دختر

من مامانم هم عروس دوسته هم دختر دوست ولی خانواده شوهرم نه دختر دوستن نه هروس دوست اونا فقط خودشونو دوست دارن زن شوهر 

بهش گفتم اگه میشه فقط یروز بیای بچمو نگهداری من برم خونه جدیدو تمیز کنم چون جرمیگرو مواد شوینده استف ...

نمیدونم چی بگم واقعا. عوض اینکه بیاد کمک دستت باشه اینجوری میگه. 

تو هم دل نسوزون براش. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
اسمش میشه فرق گذاشتن بین بچه هت

فرق که هست همیشه خواهرمو ترجیح میده حتی با اینکه خواهرم ازم کوچیکتره خونشون بودنی مادرم بیشتر با خواهرم صحبت میکنه تا من منم دیگه کمتر میرم حس مزاحمت نداشته باشم سری اولی که داشتم اثاث کشی میکردم گفت بله برون خواهرته درحالی که یهفته بعد بود نیومد حتی زمانی که سیسمونی خریدن نیومدن کمک کنن جمع کنم شوهرمم نبود من با شکم گردالی ۳ روز سرپا بودم یسره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میدونم وظیفه نیست ولی اخه چی میشه یروز فقط بچمو نگهداره بخدا توقع کمک تو کارارو ندارم بچمم نمیتونم ب ...

حالا ما در من آرتروز شدید زانو داشت

طوری که اصلا خم نمیشد

هر وقت میگفتم می اومد کمک از یک شهر دیگه

خدا بیامرزدش  !! الان که فکر میکنم چقدر دلسوز و مهربان بود

نمیدونم چی بگم واقعا. عوض اینکه بیاد کمک دستت باشه اینجوری میگه. تو هم دل نسوزون براش.

من احمقم بچه اولم همیشه درحال دلسوزی خواهرم نزدیک ۱ میلیارد جهاز خرید خم ب ابروی مبارک نیاورد من احمق شوهرمو مجبور میکردم پول جور کنه بده ب خانوادم لنگ نمونن اخرشم مادرم هرجا میشینه میگه اونیکی دامادم خوبه  خواهرمو پرش میکرد مبل چند میلونی بگیر کولر گازی بگیر پدرم هنوزم که هنوزه بعد یسال کمر راست نکرده از قسط و قرض 

من احمقم بچه اولم همیشه درحال دلسوزی خواهرم نزدیک ۱ میلیارد جهاز خرید خم ب ابروی مبارک نیاورد من احم ...

گذشته ها گذشته. از این به بعد تغییر رویه بده. هر کی میخوان باشن. بین برا خودت شوهرت بچه ات ارزش قایل اند؟ تو هم ارزش بده. 

حالا ما در من آرتروز شدید زانو داشتطوری که اصلا خم نمیشدهر وقت میگفتم می اومد کمک از یک شهر دیگهخدا ...

من زمانی که زایمان کردم کلا ۱۰ روز مادرم کمکم کرد اونم هی میگفت پدرت موند این شد اون شد اخرش راضی شدم گفتم برو نمیخام رفته بود خونشون خاله ام دعواش کرده بود چرا گذاشتیش تنها زنگ زد پاشین بیاین اینجا رفتم بخدا روزی نبود مادرم بهانه نیاره یروز میگفت باید خونه تکونی کنم هیچ کارس نکردم یروز میگفت باید عیدی ببرم یروز میگفت ماه رمضونه ادم حوصله نداره شب عیدی جمع کردم امدم خونمون دوماه نرفتم

گذشته ها گذشته. از این به بعد تغییر رویه بده. هر کی میخوان باشن. بین برا خودت شوهرت بچه ات ارزش قایل ...

تازه جاابش اینه خواهرم الان ۹ ماهه عروسی کرده کلا یبار اونم یهفته بعد زایمانم امده خونمون دوبارم پاگشا دعوت کردم نیومدن مادرم اصرار داره واسه حفظ ابرو پاشم فردا برم خونشون نذری درحالی که حتی ب خودمم زنگ نزده دعوت کنه

تازه جاابش اینه خواهرم الان ۹ ماهه عروسی کرده کلا یبار اونم یهفته بعد زایمانم امده خونمون دوبارم پاگ ...

تو هم بهونه کن نرو. بگو به خودم زنگ نزدی دعوت کنی. مگه من غریبه ام. اثاث کشی هم داریم مشغولم.